"Daca o fata este destul de desteapta", marea majoritate nu sunt crede-ma, eu nu am de ce sa fiu frustrat draga mea, eu ma descurc destul de bine in viata si sincer, nu ma intereseaza cum o pustoaica de la 100km de mine o face cu tot satul/orasul, punctele mele de interes sunt total diferite. Te-as intreba daca stii ce a spus Napoleon, dar nu stiu cat de ridicat este nivelul tau de inteligenta.
Am uitat sa zic ca sunt baiat. De obicei oamenii nu isi schimba gandirea din cauza mandriei pe care o poarta deci nu te pot ajuta.
Nu ma intereseaza ce a zis Napoleon. Era destul de bun la a conduce o armata sa cucereasca dar nu avea experienta cu femeile. Era mic de statura si era usor manipulat de ele pentru ca nu stia ce gandesc si ce vor femeile cu adevarat. De exemplu prima lui prietena l-a manipulat si ii facea tot felul de cadouri acesteia dar era mereu nemultumita. Facea ce vroia din el asa ca Napoleon a devenit frustrat si vedea femeile ca pe niste curve manipulante si fara inima. Nu cred ca cineva ar vrea sa ia sfaturi de la un astfel de om.
Mi-as schimba bucuros gandirea, daca mi-ar demonstra cineva ca a lui este mai buna. Pana acum nu mi-ai dovedit nimic, totusi, trebuie sa fii deschis ca mentalitate sa accepti ca altii gandesc diferit fata de tine si ca toti au libertatea de gandire, macar libertatea asta sa o avem. Gandim diferit, iti respect opinia, le comentam, dar daca vrei sa le impui altora gandirea ta...eu nu te pot ajuta.
Te-as intreba daca stii ce a spus Napoleon, dar nu stiu cat de ridicat este nivelul tau de inteligenta"" te referi cand a zis ca toate femeile sunt curve? asa gandesti si tu?
Nu, nu generalizez cand e vorba de acest subiect, dar sa fim sinceri ca sunt si de acest gen foarte multe, pe mine ma intereseaza doar persoana cu care imi impart eu patul si nu se arata semne cum ca ne-am despartii prea curand, doar ca replica lui Napoleon ma amuza teribil, nu stiu de ce, poate am eu un nivel de inteligenta prea scazut. Cine stie.