| JustYourLove a întrebat:

Heeeiiiilove struck...va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, o idee.big grin alaltaieri am facut sex cu prietenul meu, pentru mine fiind prima data:d. m-a durut putin, dar nu mi-a curs sange. el a avut foarte multa rabdare cu mine. de ieri seara ma doare burta in partea de jos, cam pe sub buric:d. si putin spre partea dreapta.dar acum a inceput sa imi treaca. oare de ce ma doare?big grin:*:* dau funda:X:*

P.S daca rad ma doare putin, si cand umblu. daca stau jos nu am nimichappy:* multumesc:*

5 răspunsuri:
| sysy_1065 a răspuns:

Daca nu ti-a curs sange inseamna ca mai mult ca sigur esti racita ..si mie mi s-a intamplat la fel, am fost la ginecoloaga mea si mi-a spus ca sunt racita! iar faza cu burtica si totate cele e normal asa sunt simptomele pentru prima oara cu timpul n-o sa te mai doara dar fa-ti o programare la un doctor ceva pentru ca nu e de jucat cu astfel de chestii! ai grija de tine

| dydda a răspuns:

Nu-ti face griji ca esti doar racita acolo.foarte probabil ca de aia nici sa nu-ti fi curs sange. e totusi bine ca mai exista si baieti cu rabdare care sa te faca sa te simti bine nu sa se comporte ca o bestie

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Lasa.mi te rog din suflet id`ul tausad

| JustYourLove explică:

:d.e normal daca chestia aceea alba ce o avem noi fetele, este mai transparenta si asa ca si gelatina. e normal sa fie asa?:-ssad

| 100Hz a răspuns:

Ti-a spart fierea? :-s