| smilesandtears a întrebat:

Heeelp! Astazi in timpul petting-ului prietenul meu mi-a bagat degetul in *** nu m-a durut sau ceva de genu dar cand am ajuns acasa am observat in chiloti urme de sange. Este posibil sa ma dezvirginat doar cu degetul si sa nu ma doara chiar deloc sau inca sunt virgina. P.S. Banuiesc ca urmele erau de sange, nu stiu sigur, nu era foarte rosu, era mai mult un fel de roz ceva... Ajutati-ma cu un sfat! Va multumesc! :-|

7 răspunsuri:
| mabell23 a răspuns:

Nu te-a dezvirginat, asta consta in introducerea penisului in vagin!

| Hαppiηеss a răspuns:

Da, pai din cate imi dau seama ti-a rupt himenul si de aia a curs sange ceea ce inseamna ca nu mai esti virgina. Nu trebuie sa te chinui mult pentru chestia asta himenul e destul se sensibil si se rupe imediat, de ce l-ai lasat sa iti bage degetele in vagin? de ce nu va ganditi la consecinte? acum obisnuieste-te cu ideea.

| Danysan a răspuns:

Hmm e ceva ciudat acolo -Poate te-a zgariat si ti-a facut ceva intern -dar ca sa te Dezverginezi asa nu ai cum -Plus ca, cu degetele e foarte greu -Pt asa ceva instrumentul oki se afla la baieti si o sa afli in curand cum sta treaba!

Răspuns utilizator avertizat
| Violente a răspuns:

Nu mai ești virgină.
Bădăran tare ăsta a tău, țăran dar nu mă mai miră nimic în zilele noastre, probabil nu a avut puțulică și s-a gandit la degețele.
Urat de tot, te-a dezvirginat cu degetul, mi-e o boală pe voi că vă bateți joc de trupurile voastre sau și mai RĂU, lăsați toți copiii rupți de labă să vă vulgarizeze și să profite de voi, experimentează pe trupurile voastre ceea ce se văd în siteurile XXX.
Păcat de tine, în loc să ai parte de un moment de neuitat la pierderea virgnității, un moment tandru țăranu ți-a băgat degeteu și s-a dus cu virginitatea ta.

| mona a răspuns:

Posibil sa te fi iritat putin, cred ca virginitatea nu ti-a fost afectata...inca

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este posibil ca himenul să se fi RUPT parţial!

Toate cele bune.