Daca iti place asa cum e, este intr-adevar bine.
Deci: Cand spune DND, incearca in continuare sa vorbesti cu el prin niste replici de genul "trebuie sa vorbesc cu tine"(in cazul in care vrei sa te imprietenesti cu el)
Atunci cand nu e pe dnd, vorbeste cu el despre ceea ce crezi tu ca il intereseaza, daca ti-au placut jocurile mmorpg, inseamna ca stii cate ceva...deschide subiectul asta.
Incearca sa fii mai indiferenta cu el, daca isi va da seama ca il placi, probabil va profita.
Si acum...sa iti spun cum.ai putea sa-l faci sa te placa:
Eu sunt baiat...:
Ia-l in brate, in momente mai neasteptate...
Saluta-l cat mai des, dar mai cu viata.
Baga-te in vorba cu el...
Daca te invita la un suc:
cu o mana pe umar, trage-l langa tine, si... daca simti ca ala e momentul, saruta-l
Sper ca ti-am fost de folos
fundita?
Eu zic sa nu te bagi cu copii d'astia. Dupa cum l-ai descris. e un imatur, tu n-ai nevoie de asa ceva. Gaseste-ti un baiat, nu un copil!
Sincer e cam no-lifer, dar daca tie iti place, nu stiu ce sa zic. Dupa parerea mea nu prea ai ce sa faci, decat sa astepti sa ii treaca obsesia de la jocuri si acea minunata "modestie". Incearca sa il scoti din casa la o plimbare, film sau cere-i ajutorul intr-un fel in care sa iasa din casa si sa ii ceara un pic de timp, sa vezi daca chiar e predispus sa te ajute ( asta insemnand ca te-ar simpatiza ). Bafta!
Spune'i direct! Sau gaseste un subiect de interes comun! te poti folosi te jocuri mmorpg ca sa'l " atragi " Bafta!
1)Ar trebui sa fii draguta si sa ii zici ca vrei sa vorbesti ceva cu el.
2)Invita-l undeva unde ii place.
3)Spune-i adevarul ca mereu cand vrei sa vorbesti cu el e pe DND.
4)Intra in grtupul lui de prieteni.
5)Ar trebui sa-i faci complimente.
6)Isi va da seama ca il placi.
7)Nu il bate toata ziua la cap.
Sper ca te-am ajutat .
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: