| elenacosmyna a întrebat:

HEEELP! Deci...nu mi-a venit ciclu. mi-a intarziat vreo 6 zile... ce sa mai faccryingcrying(? k nu mai stiu..sunt disperata. Tin sa mentionez ca am vrut sa o fac cu prt meu martia trecuta dar nu am putut..si nici nu si-a dat drumu in mine..deci ar fi sanse k eu sa fiu insarcinata? daca nu. ce se intampla de nu imi mai vine? dc nu am nici o simptoma..gen dureri de bruta, dureri de sani k atunci cand imi vine mereu?cryingcrying va rog. ajutorsadcrying funda:X

7 răspunsuri:
| daddu a răspuns:

Eu sincer nu am inteles daca ati facut dragoste(sper ca dragoste) sau doar ati incercat? si daca nu ati folosit prezervativ sansele sa fi insarcinata sunt destul de mari degeaba nu isi da drumul in tine ca tot poti ramane gravida. Test de sarcina, parca se face la 2 saptamani de la contactul sexual...

| Sultana_4823 a răspuns:

Data viitoare pune-i o caciula, ca sa nu primesti felicitari in viitorul apropiat.
note to self: alta care o sa ajunga cu 5 copii imprastiati prin colturile tarii...

| Hash001 a răspuns:

Daca ala si-o baga ca boul in tine si nu are control, ejaculeaza prematur asa iti trebuie.

| Ina93 a răspuns:

Daca nu iti vine peste 10-12 ia-ti un text de sarcina ..sau mai bine ia-ti de acum

| andy6642 a răspuns:

O sarcina poate sa vina si fara simptome ca cele pe care le-ai mentionat tu. Trebuie sa stii in primul rand ca stresul face sa se elibereze in corp un hormon care intarzie menstruatia, deci linisteste-te intai si apoi ia in calcul toate posibilitatile. E neclar cum nu ai putut sa faci dragoste cu prietenul tau si daca ai facut-o sau nu. Cel mai bine e sa faci un test de sarcina si sa iei decizii in functie de rezultat. Pana atunci nu te agita: orice se intampla, nu e de bine...

| Paulescu a răspuns:

Cel mai bun lucru du-te la ginecologielaughing... da ii chestie hormonala...

| cristinascumpyk a răspuns:

Intra si vb pe mess daca vrei siti explic cristinutza_scumpyk90