| croissant a întrebat:

Heeelp me cu o metoda. Nu stiu de ce ma incapatanez sa ne impacam cand el nu vrea. Am incercat sa il scot din minte dar nu pot, ma tem ca poate sunt obsedata de el. Ce fac?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Dandinelle a răspuns:

Incearca sa faci activitati fizice/psihice ce tin de dezvoltarea ta personala, ceva care sa te creasca pe tine. Gaseste un hobby, citeste o carte interesanta, uita-te la un serial ceva, vorbeste cu prieteni, colegi. Cu cat vorbesti mai mult despre problema ta cu atat gasesti o rezolvare mai eficienta, chiar si singura, fara a primi sfaturi.
Cand ai probleme de genul " nu poti trece peste" o anumita situatie sau cineva, incearca sa-ti schimbi interesul spre ceva nou, diferit. Incapataneaza-te sa ai grija de inimioara ta si de tine cand vezi ca esti ignorata sau cineva actioneaza impotriva asteptarilor sau dorintelor tale.
In fine, important e sa te iubesti, si atunci cand ajungi sa te iubesti o sa vezi ca nu doare asa tare cand cineva iese din viata ta si ca de fapt tu esti ok cu tine si nu ai de ce sa fii obsedata de o anumita persoana.

5 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Iti pierzi timpul, te irosesti si cred ca asta iti face viata amara in primul rand tie. Nu stiu daca iti dai seama, dar oamenii isi pierd timp pretios din viata, uneori peste un sfert, cu persoane sau lucruri inutile, oferind din energia lor celor ce nu merita.

| sofisis a răspuns:

Te duci frumusel la psiholog sa iti explice ala, ca are studii de specialitate, cat de idioata e abordarea ta si cat rau iti faci tie insati.

| gogu220 a răspuns:

Faci un ceai de sunătoare, şi faci gargară până vine un coleg şi te întreabă ce faci. Şi din vorbă în vorbă uite cum ai găsit un nou prieten şi uiţi de fostul.

| Communism a răspuns:

Ii propui un act deochiat iar el iti va sari la picioare in urmatoarele 5-10 secunde.

| Andreeush a răspuns:

Trebuie să te gândești la faptul că el nu te mai vrea.
Iubire cu forța nu merge.
Ai un pic de orgoliu și treci peste. Nu te mai ține după el.
Găsește-ți o ocupație, ieși cu prietenele tale în oraș, la film, în parc.