| Dutuletu a întrebat:

Heeelp!

Nu stiu sa sarut...M`am documentat in leg cu aceasta chestiune si zice sa stau linistit ca buzele trebuie sa se atinga usor una de cealalta,iar apoi daca vrei un sarut mai pasional trebuie sa atingi limba partenerei.OK,dar de fiecare data cand incerc sa imi sarut persoana iubita ma pierd,tremur tot, imi simt inima pana in gat si am impersia ca am limba inclestata..va rog daca puteti sa imi dati cateva sfaturi si mai ales stiu ca baietii trebuie sa "conduca" sarutul...straight face

Fundita celui mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| AnonymusALLgame a răspuns:

Frate tu ai emoti stai relxat si totul o sa mearga bine daca este prima fata cu care te saruti asa se intampla, cand te saruti nu trebuie sa te gandesti cum sa o saruti sa fie mai bine tu doar sarut-o si gata bafta.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai documentat despre sărut? laughing Ei bine, mă bucur că mai există şi oameni culţi.

| Dutuletu explică (pentru anonim_4396):

Tare amuzant, ma...nu ma pot opri din ras

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dutuletu):

Nu trebuia să fie nimic amuzant în răspunsul meu. Mi-am exprimat doar părerea despre documentarea făcută de tine.

| Vix999 a răspuns:

Nimeni nu s-a nascut invatat. Toti am trecut prin acest proces de invatare.
Stai calm ca de cele mai multe ori vine instinctiv. Nu te mai panica atata ca nu are ce sa se intample.

| irrumator30 a răspuns:

Asa si trebui, sa tremuri tot, cand o saruti... buzele trebuie sa atinga foarte usor, senzual, apoi te tot mai puternic. In momentul cand devin pasional, sarutul, din reflex, si automat, nu trebuie sa te stressezi de asta, incepe acel dans magic al limbutelor.

| Alesssiiia a răspuns:

Asa eram si eu prima data.
Dar dupa ce m-am sarutat de 2 -3 ori, a fost totul ok.Nu te mai gandii ca nu stii sa saruti, gandeste-te cand de mult o iubesti. Sarutul vine de la sine.

| Tiby49 a răspuns:

Aaaa eu prima data cand am sarutat sitam mai bine decat ea(care avea experienta) rolling on the floor e usor exerseaza cu o perna rolling on the floor si simte-te bine asta e secretul