anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heeey! Am o prietena, e mai ciudata, uratica, dar draguta si e prietena mea cea mai buna sunt la faculatte am 19ani si pentru ca suntem cekle mai bune prietene am promis ca nu voi avea un iubit pana nu va avea si ea, dar m-am indragostit de un baiat si sunt impreuna fara sa stie ea. oare sa ii spun sau nu? pentru ca stiu ca va reactiona urat!

9 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Da, mai bine spune-i acum decat sa fie prea tarziu. Nu cred ca va reactiona prea urat, spune-i ca si ea in mod sigur ar face la fel daca s-ar indragostii de cineva si daca chiar ar avea ocazia sa fie impreuna. Nu ar rata sansa asta. Doar nu vrei sa asteptui pana cand ea va avea un prieten mai ales ca spui ca e cam uratica. Tu ai dereptul sa faci ce vrei cu viata ta dar ar fi bine sa ii spui ca ti-ai facut un prieten.

| Kittynika a răspuns:

Ce prostutza esti, si ea la fel.
De unde ai tu 19 ani, nici 14 ani nu ailaughing
haide ma pe cine prostesty?

| Bombonica1 a răspuns:

A fost alaltaieri un film pe Comedy Star sau ceva de genu exact pe tema astarolling on the floor

| Alexutaa a răspuns:

Nu cred ca o prietenie consta in faptul de-a avea prieten/a atunci cand prietenul/a cea/cel mai bun/a isi gaseste jumatatea.happy Eu consider ca fiecare are dreptul sa fie fericit atunci ii este dat happy.>big grin

| BESTNICK a răspuns:

E o chestie viata personala si e alta chestie prietenia cu ea, ar trebui sa-i spui si daca e prietena buna cu adevarat va trece cu vederea.iar daca nu, asta e.nu e vina ta ca ea e mai uratica si nu poate avea un prieten si asa te-a pus pe tine sa promiti "virginitatea" alaturi de ea.fi tare

| pink1girll a răspuns:

E viata ta si e treaba ta sa zic asa laughing chestia asta este prea copilareasca si sincer nu'i vad rostul.Ea o sa aiba un prieten cand e pregatita si la fel si tu.

| Change a răspuns:

Ar trebui sa ii spui. Daca este prietena ta cea mai buna va intelege ca nu poti sa iti alegi singura momentul in care sa te indragostesti.

| Crivi a răspuns:

laughing) doamne...de ce au "evoluat" uameni asa...

Răspuns utilizator avertizat