| RedNightmare a întrebat:

Heeey TPU, am o intrebare un pic cam stranie ce probabil va fi ștearsă de moderatori dar totuși aș vrea sa primesc ceva răspunsuri la intrebarea dată...
Deci, am o mică problemă la penis, e un pic curbat spre stânga, dar nu ma intereseaza procedurile de "reparare", vreau doar sa știu dacă cu toate că am penis curbat sunt in stare să-mi surprind partenera, apropo, penisul meu are 19 cm...aș vrea să aud păreri din partea persoanelor de gen feminin, credeți că parametrii descriși sunt suficienți pentru a delecta/bucura/șoca o domnișoară?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde in primul rand de grosimea penisului, ca un penis foarte lung dar subtire, este incapabil sa satisfaca vaginal, deoarece nu atinge peretii vaginului fetei si nu stimuleaza centrii nervosi si erogeni.
Apoi, depinde de cat de indemnatic esti si de tactica aplicata, ca de te scapi pe tine in primele 5 minute, atunci sexul ala este un mare fiasco.

2 răspunsuri:
| sopranaCadaverica a răspuns:

Uau! 19 cm! Si stramba! Deosebita intamplare cataclistica a aranjarii moleculelor. Felicitari. Dar nu uita sa mai si deschizi cate o carte.

| mihai69 a răspuns:

Nu doar dimensiunea și aspectul sunt suficiente pentru a „delecta/bucura/șoca o domnișoară"; dacă nu știi ce să faci cu ea, sau dacă „explodează" în doar trei secunde... mai bine o ții în pantaloni!