Au ...pai iti propun sa vorbesti deschis cu acea persoana, daca tine si ea la tine va intelege daca nu vrei sa o faci. Parerea mea este sa nu o faci. Acest lucru poate strica o prietenie foarte stransa si sunt sigura ca nu vrei lucrul acesta. Insa ai grija daca vorbesti cu individul, cum o faci deoarece, daca ati ajuns in aceasta situatie delicata s-ar putea ca relatia dintre voi sa se raceasca. Ideal ar fi sa gasesti motivul acestei propuneri. Daca te iubeste in acel sens atunci explica-i ca ti la el/ea doar ca la o sora/frate, daca vrea doar sa incerce cu tine, sa vada cum e atunci cu siguranta nu tine la tine... parerea mea este ca aveti nevoie sa stati sa vorbiti. Bafta!
Nu as face sex cu fratele meu nici pentru o mie de euro as prefera sa mor decat sa fac asa tampenie.Ias trage 4 palme la rand si dupa aia ii aduc aminte ca suntem frati dar apropro de asta din fericire nu am asa frati.
Buna alexa.
esti in situatia asta?
daca raspunsul este DA atunci cel mai potrivit lucru e sa-i explici persoane-i respective care sunt sentimentele tale pentru el si in pe ce loc se afla el in viata ta. spune-i ca ti-e ca un frate si nu se poate intampla nimic.
PS: nu ai cum sa nu-l iubesti daca ti-e ca un frate.
PS2: sper ca te-am ajutat. funda?
Nu as accepta pentru ca poate avea doua fete si sa te faca de ras in grupul tau de prieteni! Funda :X:X
Bună,
Ce insinuezi tu este următoarea afirmaţie: -dacă cineva îţi propune să ai un act sexual cu el, tu eşti între răspunsurile: DA şi NU. Păi depinde de caracterul omului, dar vei regreta dacă distrugi o prietenie frumoasă...(dacă era de durată) Şi răspunsul meu este nu, nu aş face-o. Acum nu trebuie să accepţi toate 'cererile' de genul acesta.
Numai bine.
Daca l consideri ca un frate /sora, si nu ai vrea sa fie mai mult decat atat at renunta la gandul asta, dupa ce veti intretine relatii sexuale cu el /ea se va schimba totul. va veti privi altfel, nu va mai fi la fel. asa ca gandeste te bine inainte ce vrei sa faci. fundita?:X
Gandeste`te ca ai un frate. asa. te duci acasa si ii spui."vrei sa facem dragoste". decii e naspa rau intrebarea. daca nu tii la el decat ca la un frate spune`i si nimic mai mult nu se va mai intampla.nu-l lasa sa`si mai faca aluzii...bafta
Nu cred. Adica daca mi-ar propune probabil l-as refuza frumos, fara a-l face sa se simta prost I-as explica ca totul s-ar distruge si ca il consider un frate!
Adica ce vrei sa spui ca toata lumea face sex cand are chef si cu cine are chef (nu conteaza persoana)
Uite daca ma intrebi pe mine e clar ca nu, adica ce fel de persoana as fi eu daca mas culca cu toti idiotzii
Hey am prieten la care tzin si invers ...la ce idei avetz
Sau asta e noua generatie?
Pai in primul rand. daca ar fi frate sau sora de sange.nu as face-o.dar daca am fi prieteni si mi-ar fi ca o sora...si daca ar fi buna.as face sex cu ea.dc nu.
Sarpedan întreabă: