Cred ca te place.
Adica mai vezi pe parcurs daca te place si el.
Nu iti face aluzii.
Pai daca nua ras inseamna ca te place dar na poti sa vezi si pe parcurs ce se intampla
Daca iti zambeste si incerca adeseori sa iti fure pe furisi o privire acestea sunt semnele ca te place...stiu ca esti confuza e si normal la varsta ta. Nu iti face probleme incearca sa ai zambesti si tu si vei vedea ca poate veti legea o prietenie frumoasa si mai apoi o relatie :p tu trebuie sa ai acorzi macar putina atenti pentru ai deschide poarta spre inima ta.Mult succes(oricum nu face prostia de a-l intreba personal poate nu este cea ce gandesti u)
Dupa cum se comportat evident ca da, cit de putin dar are niste sentimente pentru tine, incearca sa te saluti prima cu el, si daca nu sa ris deja e un semn bun, dar nu mi-a placut faza cind prietena ta a strigat asa,
Pai din moment ce se uita la tine, cred ca da.
la o persoana te uiti mereu atunci cand simti ceva pentru ea si vrei sa o vezi foarte mult. deci te place, altfel nu s-ar uita asa insistent la tine.
bafta! :*
Ale tineretii valuri.Pai eu cred ca nu trebuie sa ii spui tu nimic.Multi baieti ti-au zambit de-a lungul timpului, nu? Pai si daca el e unul din acei multi? Daca vrea sa fie doar dragut cu tine? Eu te sfatuiesc doar sa nu te arunci cu capul inainte in a face primul pas.
Ai grija de tine.
Remusopen întreabă: