| ruby_2970 a întrebat:

Heei happy, aaam am o intrebare mai intima adica eu am 14 ani si 3 luni si inca nu mi-a veni ciclul si am si sanii destul de mici gen. 3 cm si na vroiam sa va intreb cand sunt semne ca vine ciclul si nu stiu ce masuri pot sa iau, ma puteti ajuta? fundahappy

Răspuns Câştigător
| Misipisi a răspuns:

Poi nu depinde de sani..sau de marimea lor. Depinde de cat e de dezvoltat organismul. Uneori depinde si cand i-a venit mamei tale, dar nu de fiecare data este valabila chestia asta. Unora le vine mai tarziu, altora mai devreme. Stai linistita, nu-ti face griji! E ceva normal happy

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu-i o problema ca nu ti-a venit inca, probabil esti mai slab dezvoltata, o sa iti vina atunci cand corpul tau e pregatit, tu nu poti lua nici o masura in privinta asta

| rizbytzu a răspuns:

Stai liniștită pe vremuri fetelor le venea la 15 ani nu la 10, toate astea se întâmpla de la dereglări hormonale nu e normali ca la 10 ani sa ai ciclu, toate la timpul lor, când o sa iți vina o sa iți dorești sa nu fi venit

| marietee a răspuns:

Buna, nu te ingrijora o sa-ti vina dar casa-ti dai seama trebuie sa ai sani crescuti de minim2 ani la fel si la parul pubian si la subrat.depinde si de corpul fiecareia daca nu-ti vine pana la 16 ani e problema trebuie consultat un doctor