| Andreea8686 a întrebat:

Heei. Acum un an m-a placut un baiat ff muult, (cred ca n a incetat niciodata sa ma placa) si mie imi placea de el, dar nu am recunoscut. Oricum, de la un timp vb fff mult, in fiecare noapte pana dimineata si suntem cei mai buni prieteni. Avem incredere maxima unul in altul, ne spunem orice. Cum fac cei mai buni prieteni. Faza e ca tot bate apropouri de cand ma placea, cand il intreb de cine ii place refuza sa mi zica spunand ca sunt prea curioasa. Suntem in aceeaşi clasa si in timpul orelor ne aruncam priviri, in pauze ma ia in brate inventând unele motivee, etc. Credeti ca inca mai simte ceva pentru mine? Tin sa mentionez ca cu celelalte fete nu se comporta asa. Fundaa

6 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

H3he nota 10 pentru baiat respect te joaca pe degete

| Mentosanaaa a răspuns:

Parca mi-am citit propria poveste laughing. Da, te place. E evident. Sa nu pierdeti legatura asta, caci eu era sa fac greseala asta in ultimul an de liceu. Acum avem o poveste frumoasa. happy Va doresc si voua acelasi lucru.
Succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Copilarii!
Mai jucati-va un pic cat sa nu va plictisiti!

| Emilian65 a răspuns:

Din moment ce are simpatie numai pentru tine, inseamna ca te place. Nu-l mai lasa sa astepte prea mult. Raspunde-i la provocari.

| WaterDrop a răspuns:

Vrea sa gatiti o placinta cu cirese impreuna.A si tine la tine enorm dar este prea timid ca sa ti`o spuna asa ca zi`i tu.

| Lawliet14 a răspuns:

Te place mult. Ar trebui sa fiti impreuna!