| Doareu2804 a întrebat:

Heei! Am mai pus eu o intrebare in legatura cu dragostea... si acum am noutati in inca o intrebare, Cei doi protagonisti s-au despartit iar eu vorbesc cu el, acum ne inteleg super bine, imi da semne ca ar simti ceva, chiar multe semne dar inca am indoieli... nu stiu ce sa cred, am iesit intr-o zi cu el si cel mai bun prieten (a fost mai bine pentru ca avem emotii) dar acum as vrea sa ies si numai cu el ca sa vad ce e in capul lui. Nu mai inetelg si nu stiu cum sa procedez, va rog sa-mi dati idei straight face

3 răspunsuri:
| stark47 a răspuns:

Iesi doar cu el.asa vei afla ce anume gandeste el.in prezenta altora, multi nu spun ceea ce gandesc.iar daca vrei sa fii cu el, nu te opreste nimeni.iti este frica,,, ca vei ajunge sa suferi?! stai linistita, daca nu vei fi cu el vei suferi oricum

| Vögeln a răspuns:

Buna!
Nu se sare din relatie in relatie! Asta am patit-o e pielea mea si nu e okay. Dupa ce ai incheiat o relatie iti trebui o pauza in care sa-ti pui la punct sentimentele. Ar fi okay daca i-ai fi aproape. Un prieten foarte bun de care pana la urma sa se indragoteasca. Mai ateapta un pic. Dar sa nu fii inexistenta ca sa nu ti-o ia altcineva inainte.
Bafta! :*

| Doareu2804 explică (pentru Vögeln):

Multumesc :* Cam asa fac, adica vorbim zilnic si e super ok, oricum vacanta e lunga se pot intampla multe si oricum e si cu mine in scoala deci e bine!