| lpslps96 a întrebat:

Heei, Am o dilema. Am nevoie de ajutorul vostru...
Sambata a fost maju` unui bun prieten. Aici am facut cunostinta cu un tip cu,, bagari de seama". Adevarul e ca mi-a convenit ca se tot baga in seama. Mi-a cerut nr meu de telefon. Se lauda ca ma suna, iar duminica nu s-a intamplat asta asa ca i-am dat un sms. M-a sunat, sub pretextul ca,, imi era lene sa-ti scriu acum". bun. Azi i-am dat din nou sms, si a vorbit putin ciudat. probabil era la facultate. L-am mai vazut, nu numai sambata si e destul de ok. El are 23 de ani, eu 17. Dar m-a mirat acum, in seara asta deoarece mi-a dat cerere de prietenie pe facebook. nu prea stiu cum sa reactionez, si ce sa fac... cum sa ma comport cu el...

Răspuns Câştigător
| Alexissss a răspuns:

Pai daca a pus pretextul,, imi era lene sa-ti scriu acum". eu zic sa nu ii dai prea mare importanta pentru ca e vrea doar o aventura la o petrecere si chesti eu zic sa fi indiferenta si daca neaparat vrea ceva mai mult o sa iti dai seama dupa comportament, si in principiu zic sa nu il bagi in seamawinking Funditabatting eyelashes?

2 răspunsuri:
| CristinaPaula a răspuns:

Comporta-te normal, asa cum ești tu. Nu încerca sa fii ceea ce nu ești ca nu o sa iți iese. Mai bine nu ii trimite tu mesaje, las-al pe el sa iți trimită, lasa-l asa măcar o zi, doua. Poate el nu cauta o relație, poate el vrea doar sa te prosteasca. Daca ii pasa de tine te va cauta el. Succeshappy

| 000nina000 a răspuns:

Nu e de tine.