Pai o varianta ar fi sa astepti sa vezi daca se mai repeta si daca se mai repeta inca o data cere'i niste explicatii. Daca nu vrei sa mai astepti ia'l la intrebari, din moment ce e a 2 a oara scuze ca iti zic dar se pare ca tipului nu prea ii pasa de ce spui tu si asta e o problema, chiar daca e o gluma daca tu ai zis ca te deranjeaza ar fi normal sa inceteze, daca iti reproseaza ca esti prea geloasa sau chestii de genu' spune'i ca il iubesti si ca te-ai saturat de asa zisele lui "glume".Cam atat. Succes!:*
Pai totuși dacă are o relație cu tine nu e frumos sa scrie chestii din astea. Cel mai bine ar fi sa ii spui, nu cred ca e corect ca tu sa înghiți toate. Spune-i sa nu mai lase astfel de comentarii ca te deranjează. Nici tu nu lași comm-uri de genul băieților și nici lui nu i-ar plăcea sa faci tu asemenea chestii.
Sa fi fost in locul tau nici nu maai intrebam il stringeam de git dar in fine sa fim realisti parerea mea- nu-i zi ca stii intreaba-l daca cunoaste asa fata daca da cine e ea dar fara sa-si dea seama apoi zii si nu va avea motive sati zica ca tu nu ai inteles corect si asa mai departe eu asa fac de obicei sau poti sa-l iai la misto spunindui -"nu vrei si mie sami arati camera ta " sau"ma primesti si pe mine la tine in camera " incearca sper ca ti-am fost de ajutor daca mai vrei ceva sfaturi pe care cred ca ti le pot da scriemi la mesaje