| oanasunshine a întrebat:

Heei. Baiatul de la clasa paralela, de care ziceam in intrebarile anterioare, ma place, si`l plac si eu. Ieri mi-a bagat id`ul in lista si am vorbit destul de mult cu el, bineinteles nu despre subiectul 'iubire'. Se vede ca e foarte timid, la fel si eu dar am incercat sa par cat mai relaxata. Dar am o intrebare.mai departe ce sa fac? Ce sa mai vorbesc cu el? Sa flirtez cu el? Cu toate ca nu prea sunt genul. As vrea sa ma apropii oarecum de el, daca si eu il plac, si el pe mine, ar trebui facut ceva in privinta asta. Ceva sfaturi? Va rog multsad. Funda.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu incerci pierzi totul parera mea / o viata ai incerca sai vb mai ales daca va placeti resiproc ce astepti

| Exeemii a răspuns:

Heii, scumpete ~! Paai, in primul rand fii tu. Daca flirt-ul nu e in lista ta de activitati atunci nu flirta... Adica incearca sa-i dai de inteles ca-l placi prin chestii marunte, cum ar fi sa-i faci complimente [ ' Ce ochi frumosti ai in poza aia!'; 'Ce fata dulce ai in paza cealalta!' etc. ]. Si mai ales fa-l sa se simta bine in preajma ta! Crede-ma la mine a mers! Succes si sper sa mearga si la tine ::. :* Fundita? P.S. : Iti tin pumnii!

| pynk44 a răspuns:

Te sfatuiesc sa faci tu primul pas pentru ca el e prea timid. poti sa si flirtezi dar sa nu fii exagerata pentru ca asa cum ai zis el e prea timid si ar putea crede ca esti cam deplasata.fa ceea ce simti si nu te lasa influentata de ceea ce zic ceilanti.succes si tinene la curent:*