Pei ar trebui sa iti faci curaj sa vorbesti cu el, lasa rusinea si frica la o parte pentru ca ele strica, nu are de ce sa iti fie rusine :* vorbeste-i apropie-te de el :* si o sa vezi ca totul va iesi bine. TREBUIE SA AI INCREDERE IN TINE! esti frumoasa si poti :*! sper ca te-am ajutat!
Dar de ce sa iti fie rusine?
Mergi la el si intreba-l daca mai tine minte acel sarut. Ca ai vrea sa se repete momentul.
Incearca.
Te consideri indeajuns de mare incat sa consumi bauturi alcoolice, dar nu esti indeajuns de matura incat sa ai o conversatie serioasa cu un baiat cu care te-ai sarutat deja? Dar ce spun eu aici? ...insusi faptul ca te-ai sarutat asa aiurea la o betie la un chef, cu un tip cu care nu aveai nici o treaba, spune multe despre tine. Ai cerut pareri, mi-am spus parerea.
UIte stii care e treaba? Du-te la el, fa-ti curaj, intreaba-l de acel sarut si va veni totul de la sine! succes!
Vorbeste cu el si spune-i ca ti-a facut placere ceea ce s-a intamplat in acea seara. Si invita-l sa iesiti la o plimbare sa povestiti.
... poate ca ai dreptate. ma simt aiurea, insa m-ai facut sa vad altfel lucrurile.
Pai daca tu crezi ca sarutul nu a venit doar asa de la betie, nu ezita sa vorbesti cu el! Cauta-l! Si spune-i ce simti, poate ai noroc si te place si el! Succes!
octa2021 întreabă: