Pai intai baga-l si tuh prima in seama cand e p mess sa vada k si iti place de el, trimitei linkuru cu melodii de dragoste (Caeva asa care sa se potriveasca cu voi). si poate zice si el ceva, daca nu mai vb la scoala prin pauze, in drum spre casa.cheama-l undeva mai ales acum k se apr si sf andrei si 1 decembrie sa va plimbati.
Tu ori esti proasta ori te faci? Mai pui de 500 de ori intrebarea asta? Du-te la gara cu prietenul tau
Scumpete daca am chef o pun si de un milion de ori. Ce te freaca pe tine? Da pe x`ul ala din dreapta sus. :*
CEL MAI SINCER SFAT: URMEAZATI INIMA!
incearca sa abordezi subiectul 'iubire' ca sa stie 100% ca te-ar interesa o relatie cu el.
spune-i ceva de genul "ce ma plictisesc as merge in oras.dar n-am cu cine". sper sa zica ca te scoate el[[peste cateva zile/saptamana]]]
vorbiti pe mess, la scl, la tel... Pofta vine mancand XD
cunoasteti-va mai bine si 100% o sa fie ceva intre voi
tare ca esti happy si indragostita
sincer eu is baiat.dar ai grija ca multi baieti sunt niste dobitoci nu stiu ce ani ai tu.pentru ca nu am citit intrebarile anterioare.dar dupa cum vb esti micuta...deci stai linistita ca si el ii ok [cred]
Stii ceva? deci asa mi s-a intamplat si mie si intr-o zi mi-am facut curaj si l-am intrebat pe un ton calm zambindu-i daca vrea sa fi e cu mine, a zis da si m-am uitat la el i-am zambit larg iar el m-a sarutat, trebuie sa ai curaj, pana nu ti-o ia altcineva inainte, dar mai intai ar fi bine sa iesi cu el si cativa prieteni
Eu ti-asi recomanda. sa il prinzi singura. cand pleaca de la scoala ori... Daca nu, sa pari mai. potrivita pentru el. Adica. eu asa fac stau pe langa baiatul de care imi place si ma las interesata de cea ce zice. FUNDA?
Bananacantareata87 întreabă: