Momentan nu sunt indragostit...desi m-am despartit de iubita de vreo 1-2 luni si i-am spus ca nu o iubesc imi lipseste , simt nevoia sa o strang in brate, sa ma trezesc langa ea, nu stiu ce sa fac.Mentionez faptul ca eu m-am despartit de ea din cauza monotoniei si pentru ca m-a mintit in legatura cu cateva lucruri
Trist...dar ar trebui sa vorbesti cu ea stii atunci cand iubesti esti in stare sa treci peste anumite lucruri
Sunt... confuz. Sunt casatorit de aproape 10 ani, si acum sunt mai confuz ca niciodata.
Dar de ce sunteti confunzi in legatura cu iubirea?
ori nu va este impartasita? si nu primiti ceea ce oferiti...
Da! Este cel mai frumos sentiment care exista, totul devinde posibil cand esti indragostit!
De ce?
De la o vreme, nici eu nu ştiu ce să mai cred. dar tu? nu ne-ai zis!
Nici eu nu stiu...
Iubesc de doi ani am o relatie frumoasa dar....sufar de la orice greseala daca o fac eu sau el...mereu las de la mine doar ca sa fie bine..este gelos pe orice si nu imi place asta
Uoff... chiar imi pare rau
stiu cum este, gaseste motivee sa se ia de tine, prin aceeasi situatie am trecut si eu, dar s-a terminat si mi-am gasit linistea
Imi pare bine pentru tine ca tiai gasit linistea.dar eu il iubesc si crede-ma ca nu pot fara el..nuj mam obisnuit cu el si el ma iubeste vad asta...imi demonstreaza dar problema este gelozia si din cauza asta sufar desi nu sunt vinovata cu nimic :-
Alecsjrr întreabă: