| Any_2900 a întrebat:

Heei :d. Pentru inceput :]...

Recent am cunoscut un baiat dragut love struck Dar e mai mare decat mine cu vreo 2 ani sad... Eu am 14 si el 16 big grin

Cum sa ma comport cu el? :-s

Răspuns Câştigător
| ImHereForYou a răspuns:

Trebuie sa fii normala, sa te porti normal...nu sa fi falsa...ca pe urma daca vede ca nu esti asa cum credea el se va desparti de tine sh te va durea rau de tot

6 răspunsuri:
| Foxy_4643 a răspuns:

Hey:p pai... fi tu insatihappy si nu incerca sa pari sau sa fi altahappy lasa-l pe el sa conduca la inceput sa vezi ce are in cap si ce vrea de la tine happy dar... sa nu fi nici tu cea rea sau aroganta si rece.; p bafta

| fefechocolate_7872 a răspuns:

Pai ar trebui sa incerci sa te apropii de el dar nu prea mult...sa il cine mult mai bine si sa incerci o amicitie cu el. poate nu e chiar ce iti doresty.nu trebuie sa te pripesti toate la timpul lor:X:

| coca_4963 a răspuns:

Heeiibatting eyelashes! Pai, pentru inceput trebuie sa te comporti normal, sa fii tu in largul tau si sa nu ii arati ca esti atrasa de el! Apoi, dupa ceva timp, incepe si dovedeste-i adica : Ia-l in brate, intreaba-l ce parere are despre tine, bineinteles daca si el are putine sentimente acolo fata de tinehappy! Vorbeste cu el pe mess, la telefon. Chestii! Sper ca te-am ajutat! Te pup!

| Aylee a răspuns:

Spune-i adevarul... sau pune pe altcineva sa il intrebe daca si lui ii place de tine. Hai ca esti fata desteapta, te descurci.

| EuCuTine a răspuns:

Comporta-te asa cum vrei pentru ca daca te place te place asa cum esti nu asa cum vrei sa pari asa ca fi naturala. Nu conteaza varsta.

| Dde26nii a răspuns:

Fii naturala`! Si nu te speria ca e mai mare si ca are 16 ani.eu am 12 jumate si am avut prieten se 15 ani.big grin

Nu conteaza varsta`! conteaza sentimentele.:X
Fii cum esti tu zi de zii.thumbs up
Succes`!
Fundaa?big grin