Urat din partea lui. si eu m-asi simti prost auzind una ca asta. Nu il mai baga in seama ca sa-si dea seama de greseala pe care a facut-o. Piveste totusi si partea buna: poate a avut incredere in tine si te-a alintat spunandu-ti ca s-a indragostit de tine si te considera doar o prietena foarte buna. Si. cine stie. poate esti chiar tu acea fata
Exista mai multe variante, poate ca el te place si vrea sa-ti dai seama ca tu esti aceea fata si probabil ii este foarte greu sa-ti transmita sentimentele sale, sau poate chiar ii place de alta, dar nu asta nu este foarte posibil.mai degraba iti cere tie sfatul pentru a afla chiar de latine cum ti-ar placea tie sa fi cucerita, la asta nu te-ai gandit
Eu cred ca esti geloasa ca nu te mai place pe tine, chiar daca tu nu il placeai, iti placea faptul ca el te placea, si acum ca baiatul a vazut ca tu nu vrei...sa reprofilat pe alta fata, si cum tu erai aia cu care se intelegea bine, s-a gandit sa iti ceara un sfat.
Prostuta mai esti, mai!
FAta despre care vorbea, esti tu! A fost un gest subtil din partea lui ca inca te mai place si ca ar vrea sa fie impreuna cu tine.
Ei bine, din moment ce tu nu te-ai prins si nu ai stiut ce sa-i raspunzi, el a crezut ca acesta a fost modul tau de a ii spune ca nu vrei sa fi impreuna cu el, ca nu-l placi, ca nu-l interesezi.
Din cauza aceasta, el a inceput sa fie mai distant cu tine.
Daca si tu il placi pe el, baga-te in seama si reia discutia despre fata aceea, spune-i ca te-ai mai gandit la ce ti-a zis si spune-i ca "Da, ar trebui sa ii spui acele fete ce simti pentru ea, sa o intrebi daca vrea sa fie impreuna cu tine".
Asta in cazul in care iti doresti sa ai o relatie cu acest baiat, daca nu, atunci lasa lucrurile asa cum sunt.
Sper ca ti-am fost de ajutor, o seara frumoasa iti doresc!
Pai si daca nu e vorba de alta fata si e vorba de tine da nu stie cum sa-ti zica? Te-ai gandit?
eu cred ca aceea fata de care vorbea esti tu!
de ce nu-i acordat atunci o sansa!
ti-a dat un trandafir rosu... putini baietii mai fac asta in zilele noastre, eu sper ca aceea "fata" sa fi fost tu!