Nu isi bate joc asa sunt fetle mai tate-(le palce sa vb -Gen fata ai vazu...)Poate ca ea se intelege ok cu fata aia si are multe in comun cu ea. Daca tu nu o placi pe prietena respectiva si te deranjeaza cand esti cu ea ca o aduce in discutie... poti sa-i spui sa nu faca lucru asta cand e cu tine dar spune-o pe un mod placut si nu ca un repros -ai grija esti la inceputu relatiei si oricand poate sa-i sara mustaru iubitei(cand e vb de o prietena apropiata)Iti dau un sfat daca vrei ca o rlatie sa mearga bine si sa nu ai probleme pe viitor cel mai indicat ar fi sa te ai bine cu majoritatea prietenelor ei sau a prietenilor -vezi ca cea mai mare rata a problemelor aparute intr-o relatie se datoreza datorita prietenilor. Fundoi?:-D?
Faptul că îţi vorbeşte despre o persoană care ţie-ţi antipatică, nu înseamnă că-şi bate joc în ceea ce priveşte relaţia voastră.
Sunt alte moduri prin care îţi poţi da seama dacă vrea ceva serios sau îşi bate joc.
Vorbeşte deschis cu ea, şi întreab-o ce aşteptări are.
Baftă!
Dacă tu crezi că e în stare să placă o fată de același sex, mai bine ai cam lăsa-o... zic și eu... și având în vedere că știe că tu nu o suporți pe tipa aia și continuă să-ți vorbească de ea, părerea mea e că ar cam trebui să-ți cauți alta, pentru că pare să o facă intenționat
Da, e în stare. A mai avut antecedente
"O fata de acelasi sex"? Exista fete de sex diferit?
Voiam sa zic o persoana de acelasi sex ))))))))))))))))))))))))) sorry, eram adormita :d
Ti se iarta ca esi draguta
Merci
Scuze ca iti zic dar din carte am vazut si sus ati spus ca nu va sarutati? Asa ca de la asa mai vine o intrebare cine nu vrea sa se sarute ea sau tu adica mie una mi se pare posibila si faza cu lesbi e posibila...Dar tu cati ani ai? Deci de cand sunteti impreuna? ai mai intrebato daca a mai avut prieten?
ADIKA EU AS LASA.O DAR TU FA CUM ITI SPUNE INIMA Daca tu o placi si ea te place doar ca o place si pe aia mai bine puteti un trio te vei acomda cu tipa aia pe care nu o suporti
Am spus ca NE sarutam Citeste inca o data ce am scris.