Buna!
Sfatul meu este sai dai poze cu tine lui T ...asta daca intr-adevar ai incredere in el!~ Poate cine stie va iesi ceva frumos! si chiar daca uh nul mai plaki acceptai intentiile de filtare ca poate va iesi ceva si uh vei avea ocazia sa te comporti cu el exzact cum s comportat el cu cine! asta daca esti adepta. razbunarii. dar dar daca inca il mai plaki atunci incearca sa-ti faci nite poze super dragute si sexy si sa i le dai! E posibil ca sai fi atras atentia cumva. nu uita sa te comorti putin "indiferenta" cu cat il ignori mai mult cu atat te va dorii mai mult!
Salut...Toni here.pur si simplu ma joc jocuri pentru ca imi place nu pentru ca as vrea sa te ignor,sau asa ceva, sincer imi pari cool, esti genul meu dar daca chiar vrei sa ne imprietenim.ar trebui sa incepem sa purtam cate`o conversatie cand ne mai intalnim pe coridor.am vazut in ce fel te uiti la mine,dar pur si simplu nu te salut pentru ca mi e putin rusine cand sunt cu prietenii mei, cred ca ai observat si tu ca atunci cand sunt singur te salut! Elenna, se poate sa ti zic Elly de acum? Suna mai sweet... Si poate ne mai intalnim prin curtea scolii. ok? Hugs.>
Nu degeaba femeilor le place sa fie indiferente fata de un barbat chiar daca il plac exagerat de tare.Vezi asa e si la tine, tu nu l-ai mai cautat si el poate a observat acest lucru si a fost doar un motiv faza cu pozele pentru. a putea vb cu tine oricum bafta si tine-ne la curent :*
linarkfts întreabă: