Buna.In general da, dar nu trebuie sa simti nicio presiune sa faci ceva ce nu vrei.Iar oamenii care vorbesc aiurea vor gasi prilej sa manance la ciuperci indiferent de ce faci, fie ca vorbim de capitolul sex, fie familie, cariera si asa mai departe.In viata reala treaba sta in felul urmator: esti dator sa incerci ce doresti, in limita bunului simt si respectului fata de tine plus fata de partener/a, daca tintesti catre o viata sexuala implinita, fiind totusi ancorati in realitate, pentru ca da, filmele xxx sunt simplu divertisment erotic si promoveaza fantezii care pentru majoritatea nu sunt fezabile.Mai mult de atat, consimtamantul este esential, la fel si comunicarea intre cei doi implicati in actul sexual, fara prejudecati stupide venite din ce spune lumea.Nu-i ca si cum trebuie sa stie cineva ce faci in dormitor, nu? Cand mergi pe strada nu ai un norisor avatar deasupra ta care sa-i informeze pe altii, deci cel mai simplu este sa fii tu retinut in ce priveste viata intima.
Este foarte comun. Daca tu nu esti de acord nu e o problema, doar ca va trebui sa gasesti perechea care iti împărtășește părerea, altfel vor aparea frustrari.
Despre ochii buni cu care sunt vazuti unii, parerea mea e ca nu sunt vazuti cu ochi buni cei care își povestesc viata intima, care nu degeaba se cheama intima.
Sexul oral este excelent ca preludiu, din relatile anterioare nu am avut partenera care sa nu ii placa sa ofere si sa primeasca iar cand spui ca nu sunt vazuti cu ochi buni la ce categorie faci referire? Lucrez intre oameni tineri ca mine dar si de varste inaintate si personal nu am auzit pe nimeni sa spuna ca e rusine, asemenea fraze auzi de la copii care inca sunt virgini si privesc filme pentru adulti sau de la batrani, cat timp e facut cu placere de ambi parteneri nu e nici o problema, discutile apar in momentul cand iti povestesti viata intima altora in loc sa tii pentru tine cum ar fi de bun simt.
Sexul oral e ceva comun intr o relatie sexuala consimtita intre doi parteneri.
Nu pot vorbi decat din proprie experienta, dar in cazul meu, am facut sex oral cu absolut toate fostele partenere, si sincer cumva chiar il prefer celui normal.
Sexul oral se face de comun acord, unul celuilalt.
daca doresti sa ti se faca, atunci discuta cu parternul si ofera-te primul sa-i faci, ca sa-i fie usor sa accepte.
Nu uitati sa folositi prezervative pe organele sexuale, ca sa nu aveti jena la mirosuri, sau scurgeri din penis ori vagin.
Și unde mai e plăcerea? așa poți să lungi și un pix sau creion dar tot NU SE PUNE
Asteapta sa mai cresti ca sa intelegi intr-o zi ce importanta are prezervativul ala, ca esti prea mic si nu ai idee de nici unele.
Ce vorbești ba chiar am idee de foarte foarte multe am învățat toată reproducerea și am fost primul și ce așa mare importanță are într-adevăr este foarte bun că te scapă de multe sarcini nedorite poate preveni infectarea de unele boli cu transmitere sexuala etc dar de aici și până la al folosi și pentru oral e... adică pe bune... unde mai e plăcerea? Așa poți să lungi și un creion sau un cauciuc de la pix că e tot aia
(-_-)
Adică pe bune tu l-ai folosit la oral? Îți zic eu că nu cu siguranță
Evident ca esti mult prea mic ca sa intelegi ca placerea nu sta in facut sex fara protectie, fiindca organul ala se excita si cu prezervativ pe el DACA prezervativul este strans lipit de penis, fiind ca a doua piele a lui.
Oamenii de stiinta spun ca prezervativul prelungeste timpul de sex, oferind mai multa placere, fara stres si fara griji pentru ambii partneri, pentru ca ofera siguranta fara sarcini sau boli.
Poate că da poate că nu depinde dar știu precis că dacă e folosit și la oral partenerul /partenera NU VA SIMTI NICI O PLACARE!
Una e să bei un pahar de apa alta e să lungi roua de pe geam penisul se EXCITA CAND SIMTE GURA pe el nu când nu simte nimic... mă rog aici e o chestie de opinie cat de open-mind ești.
Nu-i vorba de open mind ci de prostie, ca sexul neprotejat este riscatnt si doar sa fii idiot sa-l accepti, caezand ca te exciti mai mult decta cu prezervativ pe penis. Dupa cum spuneam, asteapta s amai cresti ca s aintelegi ce-ti spun acum si deschide-ti mintea tu, ca ai un blocaj acolo, care iti va aduce numai necazuri in iata de la sexul fara prozervativ.
Da e normal, mai ales între doi parteneri stabili pentru ca deja va cunoașteți gusturile și ce va excita.
Săruturile și simulările pe tot corpul fac parte din pachet, altfel cum vezi tu actul între doi iubiți, băgat, pompat, terminat și pa?
Putin joc erotic e absolut necesar, aduce culoare, pasiune, emoții și trăiri intense, fără ele mai bine nu te apuci.
Cheers
E perfect normal, nu trebuie nimeni sa-ti distruga integritatea morala cu santaje de doi lei. Daca nu vrei, sa accepte, daca nu verde si la gara! Nu te iubeste daca te preseaza, e cazul sa-i dai papucii ca e un narcisist frustrat!
Unde mai pui ca sexul oral e de cele mai multe ori sursă de infecții genitale! Inainte de a face sex cu cineva trebuie facute toaye analizele (sange+cele sexuale), asa ar fi normal!
Filmele 18+ nu vor fii niciodata ca in viata reala nu mai face comaparatie, fiercare e liber sa fac cum vrea nu toata lumea este de acord sa faca asta, insa uni sunt.
Bună, vreau sa înțelegi ca filmele 18+ nu reflecta realitatea, deoarece noi suntem proprii regizori, facem cum ne place.
Deși este o experiență, una frumoasă dacă știi cum sa o faci și dacă pur și simplu îți dorești să aduci un plus de entuziasm unei partide de amor, dacă atât tu, cât și iubita ta cadeți comun de acord că ar fi mai bine să nu fiți adepții unui sex oral, este perfect normal sa nu o faceți.
În schimb, trebuie sa înțelegi ca fiecare om are propriile plăceri, iar dacă partenerul a mai făcut asta și I a plăcut, o sa ți arate și ție cum este și poate o sa ți placă, într un final.
Orice alegere trebuie luata la comun, asta sa va fie LEGE, deoarece apoi apar certuri și experiente nasoale.
MrNuggets întreabă: