Nu prea tine la el cred eu. Cam profita de bunatatea lui asta e clar, daca il supara apoi il impaca. e un pic ciudat.Adi ar trebui sa ia atitudine si sa nu se mai lase modelat de tipa aia.
Poate vrea doar sa iti faca tie in ciuda o persoana cum e fata asta, cred eu, doar il place nu il iubeste este o diferenta mare. il joaca pe degete, asta e sigur...
Buna! Uite, eu ti-am citit toate intrebarile si mi-am dat seama cat de mult il iubesti.In legatura cu fata de care este indragostit adi, sigur doar isi bate joc de el dar adi o vede pe ea ca singura fata din lume pe care o poate iubi, asta si fiindca tu nu i-ai spus despre sentimentele tale pentru el.Snt sigura ca te simti stanjenita sa ii spui, dar cred ca asta e cel mai bun lucru pe care l-ai putea fake.Chiar daca la inceput te-ar ocoli putin pentru ca ai spus ca el te vede ca pe o prietena, pe parcurs isi va da seama ca fata de care este indragostit nu are aceleasi sentimente si atunci va vedea ca tu chiar il iubesti cu adevarat si iti va impartasi sentimentele. Sper sa ai noroc si curaj sa ii spui de ceea ce simti.