anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heei. Imi place de un baiat care-i de-o data cu mine, dar e foarte "don juan" si se baga cu toate in seama. Dar nu stiu, chiar am impresia ca ma place, el nu prea insista cu fetele (adica gen se da odata la una si nu o mai cauta deloc laughing) si o lasa doar pe ea sa il caute) dar cu mine nu-i asa, pentru ca isi da interesul si imi scrie. Deja vorbim de cateva saptamani bune si din cate am constatat ne placem reciproc dar nu se spunem. mai iesim in oras din cand in cand cu gasca ma rog, cum ar trebui sa fac sa fim impreuna sau sa fie sigur 100% ca il plac? Dau funda

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Inca nu am vazut un "don juan" care se baga in seama cu toate fetele, dar nu insista! Dar daca tu ai gasit un asemenea exemplar care este interesat de tine, atunci a dat fericirea peste tine! Arata-i ca nu a gresit in alegerea facuta, dar fii atenta, arata-i numai pana la un punct: cel putin, acum la inceput!

3 răspunsuri:
| FataTimida a răspuns:

Sa te doara-n alta parte, jet.

| Shriti a răspuns:

Timpul va arata totul, nu putem sa grabim lucrurile, ele vor veni de la sine... asteapta si vei vedea cum va decurge situatia.

| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai indicat lucru ce se poate face in situatia ta ar consta in a-i comunica/spune ca ai dori sa purtati o discutie mai serios intro anumita problema si ca atare ii propui sa iesiti la o plimbare dar numai in doi, adica nu in gasca ca pana in prezent. Mai mult ca sigur EL va intelege "mesajul" din comunicarea ta si va accepta sau nu plimbarea in functie de sentimentele ce le simte fata de persoana ta. Procedand astfel raspunsul il vei afla singura indiferent care va fi reactia lui.