| LauraSykes a întrebat:

Heei. M-am certat cu prietenul meu din cauza altui baiat. Doar suntem prieteni si i-am zis ca vorbesc cu el din politete,dar nu vrea sa inteleaga. Mereu face asa...m-am saturat sa ii dau explicatii pentru tot ce fac. Suntem impteuna de un an jumate si stiu ca ma iubeste,dar face din tantar armasar. Ce ar trebui sa fac incontinuare avand in vedere ca eu imi cer scuze atunci cand ne certam, chiar daca e vina lui? Multumesc anticipat.

8 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Cand vezi ca interactioneaza cu o fata, sa ii sari si tu in cap lui, ca o closca turbata, de cate ori ai ocazia. Sa guste putin din propriul lui 'tratament'.

| RAY a răspuns:

Sfatul meu sincer isi vb din propie experienta unde nu e intelegere, incredere nu e nimic doar suferinta, cand iubesti crezi in persoana iubita daca nu te crede pentru o conservatie ce vrea sa te calugaresti, in timp obsesia asta va evolua tot mai mult, vezeti de drumul tau, chiar daca va vi greu macar e un pas inainte

| corbulalbrosu a răspuns:

Este un tip gelos si in acest caz tu esti singura care accepti sau nu sa-ti duci "crucea". In aceasta situatie alta iesire din dilema nu exista, deoarece gelozia intotdeauna se agraveaza cu trecerea timpului.Acest lucru trebuie tu sa pui in balanta.

| SkyPilot a răspuns:

Trebuie sa iti convingi baiatul ca il iubesti si ca nu te intereseaza altii. E cam greu cu gelozia asta. Invita-l si pe el de cate ori vorbesti cu alti baieti. si trateaza-l la fel, daca il vezi ca vorbeste cu o fata fa-i capul mare happy

| andreiul78 a răspuns:

Alt tip gelos happy
Vorbeste cu el. Spune-i ca tu nu ai intrebat niciodata ce e cu amica lui sau din astea. Roaga-l sa inteleaga ca e doar un amic si atat si ca tu tii la el. Zii ca daca nu intelege si te supara mereu cu faze de genul ar fi mai bine sa luati o pauza pe moment pentru ca e clar ca nu te intelege. (doar il sperii putin cu asta, si daca e baiat destept isi va cere scuze)
Bafta!

| kristinne a răspuns:

Stau si ma mir pentru ca acum 2 luni am fost in aceeasi situatie ca a ta. Faza e ca acest tip de barbati nu se schimba niciodata, tu l-ai invatat asa, si nu trebuie sa te lasi condusa de un astfel de mascul tipic( cica el e barbat si are voie sa faca ce vrea).Tu care iti respecti sinele ar trebui sa vb cu el si sa-i spui punctul de vedere, clar, concis, pe intelesu limitatilor.Vezi ce face mai departe, daca se supara, lasa-l sa se chinuie putin, nu-l suna prima. Daca o tine tot asa, scuza-ma de altfel, dar eu as zice sa-l lasi, ca doar nu s-a terminat lumea la dinsu.

| XxspeedxX a răspuns:

El este gelos deoarece te iubeste si tine la tine! Si eu sunt foarte gelos deoarece nu vreau sa ma despart de prietena mea. Daca chiar ti la el si il iubesti fa un conpromis si nu mai vb cu baiatul acela. Iubitul tau poate sufara mai tare decat tine daca te-ar insela!

| deadrose2543 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta, si iti spun, sunt 3 solutii: ori il accepti asa cum e,ori te desparti de el ori incerci sa il faci cumva sa-si dea seama ca nu are de ce sa fie suparat pentru ca tu pe el il iubesti.
Gelozia vine de la neincredere in sine, nu din altceva.
Ce-i drept, poate el este ingrijorat nu de faptul ca tu il placi, ci de faptul ca el te place, nu prea exista prietenii intre fete si baieti fara ca unul dintre ei sa nu aiba o data si o data sentimente fata de celalalt. Depinde si cat de apropiati sunteti.
Succces!