anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heei!

Mi-a trimis pe facebook cineva un link. Era ca sa iti schimbi culoarea la facebook.

Am intrat pe link-ul respectiv, dupa care am deschis o alta pagina de Facebook.

Dupa aceea, cineva m-a rugat sa ii las cateva comm-uri la poza. Si nu a mers. Imi zicea ca: Din motive de siguranţă, contul tău are acces limitat la site pentru căteva zile. Daca ai vreo întrebare, te rugăm să ne contactezi Centrul de Asistență. Am incercat sa postez ceva pe perete, si la fel.

De la ce s-a intamplat oare? Si ce inseamna chestia asta?

Vreau raspunsuri cat mai rapide! Multumesc. Srry de categorie.

5 răspunsuri:
| Giutsa a răspuns:

Nu mai intra pe toate paginile de genu. Pt k sunt virusi. Toate porcariile asta cum ca ai putea sa iti schimbi facebook`ul sunt virusi. Alta data nu mai accesa pagini de genu. Stai chill in cateva ore o sa revina la normal. Pup

| sweetlady99 a răspuns:

Heii, si eu am patit asta acum 10 minute straight face Ne blocheaza contul, ptk ala era de fapt un viruus I don't want to see. Dar ce sa fac, si eu is curioasa, si oh go on. Dar nu iti face griji, iti veii primi contul inapoi happy Am mai patit asa, dar nu cu culorilee silly. FUndaa? puppy dog eyes

| yeli a răspuns:

Si eu am patit la fel, am luat o multime de virusi de pe programele lor. facebookul nu imi mai merge bine deloc stai linistita ca iti vei primi facebookul inpoi.

| Tinei_Nadita_1995 a răspuns:

Il pot folosii pe facebook