| Eee_7625 a întrebat:

Heei, mie imi place de un baiat. dar nu sunt intr-o relatie cu el! Si lui se pare ca ii place de mine, se vede prim comportament, cum se poarta si altele.big grin >:" Ne-am jucat adevar sau provocare si a zis ca el tine la mine 100%! S-a referit ca amic sau.thinking Oricum el e cam timid. dar chestia asta m-a pus pe ganduri.big grin Astept parerea vOastraa! [funda] :X

5 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai vrea sa-ti arate ca te palce, de aia a spus asta. Daca e si timid e clar. Nu stie cum sa-ti arate si a spus asta. Daca mai ai ocazia sa jucati adevar sau provocare vorbeste cu vreo prietena de-a ta care se joaca si ea si spune-i sa-l puna sa te sarute(pe obraz) si vezi cum reactioneaza. Daca se fastaceste insemna ca te palce. Oricum mari sanse sa te placa:*:X

| BoBBy a răspuns:

Trebuia sa il intrebistraight face doamnee

| Cigαяєttє a răspuns:

Sunt sigura ca te place si fiind si o fire timida de aceea a spus ca tine la tine 100% gandindu-se ca poate iti vei da seama ca te placebig grin

| FrumoazaDya a răspuns:

Si eu am jucat cu cineva si i-am pus cateva intrebari gen:iti place de cineva el a zis da e din clasa ta sau e mai mica sau mai mare e:din clasa mea si eu i-am spus sa ii puna un bilet fetei de care ii place si surpriza mi l-a pus mie(nu sunt cu el pentru ca nu a avut curajul sa im i spuna in fata si eu l-am placut pana m-am indragostit de altcineva)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nicoleta eu sunt baiat si cansider ca ar trebui sati incerci sansa incercare n-are moarte daca simti ceva pentru el de ce nu