Buna Lavinia!
Din cate ai povestit, ei ii place de el numai ca nu vrea sa recunoasca chiar daca in mintea ei stie chestia asta. Este tipic persoanelor indragostite. Sfatul meu este sa incerci sa ii explici si sa ii deschizi mintea ca ceea ce face nu este bine mai ales ca din cate ne povestesti acel baiat isi cam bate joc de ea. Si daca nu intelege de buna voie las-o in pace ca atata timp cat nu o atinge nu ii poate face rau fizic, dar nu pot spune ca nu ii poate face rau. Explicai ca el poate sa inregistreze ceea ce face ea la web si ca daca ar baga pe net acele imagini sau daca ar arata altcuiva nu iar place. Cam atat pot sa iti spun. BAFTA!
Tu poti sa ii spui orice, daca e dusa si nu te asculta las-o in pace.Mai tarziu o sa vada ca ai avut dreptate si o sa inteleaga ca i-ai vrut binele.
p.s.nu o barfi. Daca afla o sa te considere tradatoare, iar problema va deveni publica ceea ce inrautateste lucrurile...
Doamne ce idioata!
Da`mi si mie id`u ei .
Bafta!
In primul rand prietena ta e o copila fraiera si naiva tare de tot.O metoda ar fi sa ii faci cunostinta cu un alt baiat poate uita de ala.
Incearca sa o faci sa il vada pe acel "pervers" cu alti ochi, nu in afara cu cei pe care il privesc ca pe un om bun. Fa'o sa inteleaga ca nu e bine ce face, si incearca sa ii ocupi timpul cu ceva ce ii place, ca sa uite de el. Daca spui ca sufera, fa'o sa ii placa de altcineva. Dupa cum ai zis tu, nu merita sa stea cu el. Dar, si eu am o alta intrebare: el este mai mare ca ea? Dupa cum imi dau seama, cred ca da...
Bæ_Crißß_1996 întreabă:
MihaiAnuș63 întreabă: