| Kidooooo a întrebat:

Heei happy revin cu o intrebare.Imi place de un baiat din scoala mea si i-am zis asta :
Eu:heei ce faci?
El:bine. tu?
Eu:bine.Vreau sa iti zic ceva.
El:spune.
Eu: imi place de tine.
El: Okk. Putin ciudat
Si dupa,a iesit, si acum nu vorbeste cu mine.adica na vorbeste doar daca il intreb eu ceva.
Stiu ca i-am zis prea direct laughing...
La scoala cand trec pe langa el se uita la mine..si dupa mine.
I-a zis unei colege ca ii place de o fata dintr-a opta happy (Sunt si eu dintr-a opta ) Dar nu stiu...
Intrebarea este: Ce sa faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac? Imi place mult de el happy X_x

Răspuns Câştigător
| llljk a răspuns:

A luat-o sub formă de glumă happy la băieţi nu funcţionează chestia asta ' hey îmi place de tine' nu că nu ne-ar place dar e puţin cam directă.

Sfatul meu e să te apropi mai mult de el, cînd sunteţi într-un cerc de prieteni acordă-i lui atenţie mai multă, încearcă pentru început să ieşiti prin oraş cu el şi mai mulţi prieteni. Nu rata ocazia să îl abordezi să povestiţi.

Cine stie, poate îl vei avea ca iubit.

TAKE CARE!

8 răspunsuri:
| vanny2000 a răspuns:

Pai, poti sa-ti rogi o prietena sa vorbeasca cu un prieten apropiat al baiatului de care iti place si sa afle daca si el te place happy Sper ca te-am ajutat! happy

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
In primul rand trebuie sa aflii daca si lui ii place de tine fara sa fii prea insistenta si astfel incat el sa ajunga sa fuga de tine.
Sfat incearca sa il inviti in oras, adica ii spui ca doresti sa cumperi ceva pentru un baiat si nu stii ce sa iei ( baiatul fiind el ) dar nu ii spui asta. Totodata ii spui pe un ton placut, lasi intalnirea sa decurga si cand crezi si tu il iei de mana happy daca nu te respinge gatahappy daca te respinge se gandeste la altcineva. In cazul tau iubirea este un rischappy acum sper sa castigi

| Kidooooo explică (pentru MeConstantine):

Mda.dar mie nu mi se pare corect ca fata sa invite baiatul in oras...Si de ce ar fi un risc..In fiecare pauza cand trec pe langa el se uita la mine si dupa mine..Chiar nu mai inteleg nimic.

| feraryyy78 a răspuns:

Poate ii este rusine sa-ti zica, este timid saracul.

| monutza90 a răspuns:

Eu zic sa astepti sa vezi cum se comporta el mai departe uneori este mai bine sa vina baiatul la tine decat tu la el

| dishea a răspuns:

Eu zic:prinde-l de penis, poate asa o intelege saracu', daca cu vorba buna nu s-a prinssad

| TheMotanel a răspuns:

Daca eram eu in locul baiatului ti-as fi raspuns: "Ai gusturi bune".
Anyway, abordarea directa e buna atata timp cat o duci la capat, so intreaba-l daca si lui ii place de tine.

| LiiaX3 a răspuns:

Buna. happy Este impresionant ca ai avut curaj, daca as avea si eu, in fine sa trecem la subiect. Probabil l`ai luat prea direct si de aceea s`a speriat putin. Se poate sa te placa si incerca sa fiti din nou amici cat mai "apropiati" si aopi sa ii spui iar` dar incerca sa o dai mai pe ocolite. Dar este bine ca i`ai spus. Lasa`l sa se gandeasca si apoi incerca cum am spus sa fi`ti amici cat mai buni si cand simti ca esti pregatita sa ii spui spune-i. Esti o fata sicnera si el cred ca te place pentru` aceasta calitate si te admir ca ai avut atata curaj. :X o sa iau exemplu` de la tine laughing). SPer sa te ajut. Baftaaa big hug "tine`ne la curent" laughing