Interesanta poveste, eu cred, din cate mi-ai spus tu, ca si el te place daca de fiecare data iti da asa numitele "recompesnse". In ceea ce priveste varsta, asta nu conteaza, important este sa va iubiti. Problema e alta, prietena lui care apare in peisaj, aici ai tu de lucrat. Daca vrei sa ai o relatie cu el si crezi ca mama ta va fi de acord, trebuie sa vorbesti cu el despre asta si daca te iubeste va renunta la ea pentru a fi cu tine, daca nu cred ca ar mai trebui sa ma primesti acele recompense si ar trebui sa raresti din întalnirile voastre. Sper ca te-am ajutat. te pup
Unele lucruri vin de la sine... Cam stiu despre ce vorbesti, am facut si eu lucruri in trecut, am trecut prin multe desi pot sa zic ca nici eu nu sunt o zdreanta de pe strada, nu am 12- 13 ani si nici pe mine nu asa m-a crescut mama. Ce pot sa-ti zic, acum este momentul sa te opresti, pana nu e prea tarziu, respecta-te pe tine insuti si nu te baga in viata altora. Asta nu zic din rautate, ci spre binele tau si crede-ma ca stiu ce vorbesc
Stiu ca nu ai avut nicio intentie, nici eu nu am avut. Ideal ar fi daca el s-ar desparti de prietena si te-ar alege pe tine. Dar pana asta nu se intampla nu ar trebui sa ai cu el niciun fel de relatie, eventual prietenie si nimic mai mult, nicio pupaceala.
P.s: Stiu ca nu ma vei asculta, nici eu n-am ascultat de nimeni am si avut de suferit pe urma, dar asta nu inseamna ca asa se va intampla si tie
AlexEjmecheru întreabă: