| TPUser26 a întrebat:

Heei. Sa va spun povestea mea trista. Eu sunt indragostita lulea de un tip dar sunt mai multe probleme. E mult mai mare fata de mine dar simt ca si cum am fi de o varsta. Pot doar sa spun ca sunt 12 ani intre noi. Stiiiiuuu... muuuult. Asa. Ne-am cunoscut mai de mult. Eu nu m-am indragostit din prima de el pentru ca pentru mine aspectul e mai putin important decat personalitatea. Dintr-o anumita zi pur si simplu nu mai dormeam noaptea pentru ca ma gandeam non-stop la el ceea ce rezulta clar ca mi-a furat inimioara rolling on the floor. El vine mereu aproape cand ies eu afara si nu stie deloc ce simt eu pentru el. Faza e ca el are prietena. Una urata. Foarte urata. De obicei nu judec oamenii dupa coperta dar asta e si proasta, si urata. El se poarta frumos cu mine si inainte sa plec mereu il pup pe obraz. Intr-o zi insa a facut cea mai veche gluma : a intors capul asa ca l-am pupat pe gura. A fost creepy rau.Dar bineinteles ca asta m-a derutat total, stiind ca are prietena si asa. Plus ca daca ar stii mama ca stau cu el si ca am mai facut si asta m-ar ucide. Credeam ca a fost prima si ultima oara dar a doua oara a facut-o din nou si am ajuns ca de fiecare data cand plec sa ne pupam. Ciudaaat. A mers asa luni bune. Ma suna cand pleca in orase din Romania cu munca ( lucreaza la o firma ) si vorbeam des si ne simteam bine. Dar. mama nu stie de toate astea si. chiar daca face ce face si imi zice ca ii sunt draga si asa totusi. are prietena. Noi numim pupatul acela "recompensa". De recompensa stiu numai eu, el, prietenul lui cel mai bun si prietena mea cea mai buna. Niciunul nu a suflat o vorba. Nu stiu ce sa fac. Eu il plac mult. El nu cred ca ma place pentru ca are prietena dar totusi imi ofera "recompense" si sunt foarte derutata. De ce face asta daca are prietena si daca nu ma place? Vreau sa va spun ca am o varsta. Nu am 12 ani sau 13. Nu sunt ultima zdreanta de pe strada, invat bine la scoala si mama e multumita de mine dar daca ar stii...E o poveste intortocheata, poate fii tratata ca o telenovela de unii dintre voi dar va rog sa ma ajutati. Cum prietena mea nu a putut sa ma ajute am decis sa apelez la voi, chiar daca asta era ultimul lucru pe lista. Dau funda pentru cel mai sincer si bun raspuns!

7 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

De ce-o face? pentru ca ii permiti.pentru el e bine sa mai aiba parte de putina distractie cu cineva ca tine, dar daca ar fi iubitul tau ti-ar placea sa mai faca o fata ce faci tu cu el? nu cred.eu zic sa stai deoparte de el, esti doar o distractie pentru el.mai sunt baieti pe lumea asta.tu te multumesti cu putin acum.nu e normal.trebuie sa iti gasesti pe cineva care sa fie complet al tau, nu doar sa-ti ofere cate un pupic din cand in cand in timp ce tu oftezi dupa el. vorbeste cu el si explica-i ca nu e normal ce face, tot inselat se cheama si asta.deci nici el nu e prea serios.

| TPUser26 explică (pentru Alexandru0007):

Stiu. Normal ca ma simt cu musca pe caciula stiind ca are si prietena dar pe moment am profitat de ocazie. Ce sa si fac.

| dyav0litza a răspuns:

Varsta nu-i importanta intre mine si iubitul meu sunt 11 ani si suntem de 2 ani impreuna ne e bine, intre parintii mei sunt 8 ani si sunt de o gramada de ani impreuna le e bine, problema ta este iubita lui. nu te multumi cu functia de amanta intreaba-l daca ar vrea sa stea cu tine daca nu ar fi ea sau daca o mai iubeste. daca vrea sa fie cu ea si pe tine te tine doar asa inseamna ca e un gunoi care isi bate joc de amandoua. nici ce faci tu nu e bine punete in locul iubitei sale si daca ajungi sa fi cu el s-ar putea chiar sa ajungi in locu iubitel sale. mai bine retragete daca nu vrea sa se desparta de ea pentru tine

| chazz a răspuns:

Esti o rezerva si se "joaca".
deschide-ti mintea

Răspuns utilizator avertizat
| Miky1 a răspuns:

Mergi mai departe, dar vezi in primul rand ce doreste..merge cu tine; sau vrei sa ai doar o aventura.tu decizi in ambele cazuri ce e bine pentru tine!