De ce-o face? pentru ca ii permiti.pentru el e bine sa mai aiba parte de putina distractie cu cineva ca tine, dar daca ar fi iubitul tau ti-ar placea sa mai faca o fata ce faci tu cu el? nu cred.eu zic sa stai deoparte de el, esti doar o distractie pentru el.mai sunt baieti pe lumea asta.tu te multumesti cu putin acum.nu e normal.trebuie sa iti gasesti pe cineva care sa fie complet al tau, nu doar sa-ti ofere cate un pupic din cand in cand in timp ce tu oftezi dupa el. vorbeste cu el si explica-i ca nu e normal ce face, tot inselat se cheama si asta.deci nici el nu e prea serios.
Stiu. Normal ca ma simt cu musca pe caciula stiind ca are si prietena dar pe moment am profitat de ocazie. Ce sa si fac.
Varsta nu-i importanta intre mine si iubitul meu sunt 11 ani si suntem de 2 ani impreuna ne e bine, intre parintii mei sunt 8 ani si sunt de o gramada de ani impreuna le e bine, problema ta este iubita lui. nu te multumi cu functia de amanta intreaba-l daca ar vrea sa stea cu tine daca nu ar fi ea sau daca o mai iubeste. daca vrea sa fie cu ea si pe tine te tine doar asa inseamna ca e un gunoi care isi bate joc de amandoua. nici ce faci tu nu e bine punete in locul iubitei sale si daca ajungi sa fi cu el s-ar putea chiar sa ajungi in locu iubitel sale. mai bine retragete daca nu vrea sa se desparta de ea pentru tine
Mergi mai departe, dar vezi in primul rand ce doreste..merge cu tine; sau vrei sa ai doar o aventura.tu decizi in ambele cazuri ce e bine pentru tine!
AlexEjmecheru întreabă: