anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heei TPU am mai pus intrebarea asta dar sub alta forma si am primit destule reprosuri, am 14 ani.1, 69 si 56 de kg, pe 30 mai este banchetul si vreau sa slabesc..nu,nu vreau sa fiu scandura cu tate si cur sau fata perfecta. vreau doar picioare mai slabe..nu am timp sa alerg sau sala asa ca va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva diete, va multumesc :*** si scuzati categoria dar este cea mai cautata

6 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Intr-o luna? si oricum slabind ti se duce si din "tate" pentru ca slabirea e uniforma, si acolo e destula grasime

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la bazin, sau nu mai manca lucruri grase. IN rest nu te sfattuiesc sa faci altceva.

| jaqchirac a răspuns:

Pai gandeste-te si tu putin logic: tu vrei sa slabesti, dar nu vrei sa faci sport. Poti sa incerci oricate diete vrei tu, dar crede-ma, fara sport, degeaba le faci. Asa ca misca-ti curul din fata calculatorului si treci la alergat, daca vrei sa slabesti, ca mai ai timp.

Si in plus, la 1.69 si 56 de kg, e bine, nu vad dc ai vrea sa slabesti, dar ma rog.

| AdyAdeluş a răspuns:

Pai poti manca aproape orice dar nu slanina si de astea, dar FARA PAINE. Nu mai manca dulciuri chipsuri si sucuri acidulate. Eu am slabit asa 6 kg intr-o luna si se vede. Bafta

| CariocaTha a răspuns:

De ce ai vrea sa slabesti? Mie imi pari si asa destul de slaba, esti ca o colega de a mea...e slaba de te sperie dar tot vrea sa slabeasca X_x
Ce a facut Dragusanu din voi...

| Alexaandreea a răspuns:

Buna! Eu iti recomand cu toata increderea DIETA RINA:este ff usor de tinut si nu este costisitoare!