Am o prietena care era cu un baiat si ea credea ca el o iubeste si chestii dar chair daca statea cu ea, baiatul ala iubea pe altcineva. Si daca prietena asta a mea nu l-ar fi prins cu una, baiatul ala nu i-ar fi recunoscut ca nu o mai place.
Deci eu cred ca daca el se da la toate fetele in timp ce e intr-o relatie cu tine, inseamna ca nu prea ii mai pasa de legatura dintre voi. Daca cand ati vorbit atunci te tot sacaia cu Marian ala, inseamna ca el mai tinea la tine.
Dar acum daca se da pe langa alte fete, inseamna ca el crede ca si tu te dai pe langa alti baieti. Asa ca incearca sa vorbesti pentru ultima data cu el si stabiliti daca incheiati relatia sau nu Daca te ia peste picior, atunci desparte-te o data de el ca devine si nesimtit!
Sper ca te-am ajutat si ca ti-a placut raspunsul meu pentru a-mi acorda o funda
Buna
Iti spun din proprie experienta ca s-a racit si acum cauta motive. Poate l-ai sunat prea des, l-ai sufocat cu iubirea ta...
Cel mai bine e sa devii si tu indiferenta, sa-i raspunzi la mesaj doar daca iti da, si sa astepti sa te bage el in seama. Sau o alta varianta in care ii poti spune ca acuzatia pe care ti-a adus-o legat de acel baiat este un simplu pretext ca sa va despartiti. Vezi ce spune...
Succes!
Eu l-am sunat o data la 2 zile! Si cam asta fac...am inceput sa fiu indiferenta si eu, sa vada cum e si nu ii convine... oricum, mai astept 2-3 rapunsuri. poate vei avea funda
Pai ii poti zice ca ai devenit asa de indiferenta din cauza lui, ca el te-a determinat sa devii asa. Intreaba-l ce are de gand. Cum vede viitorul? Cu tine sau fara?
Nu ai 11-12, da ai 13-15, care-i diferenta?! Toate chestiile taraite acum nu fac decat sa te pregateasca,intareste, caleste, esti in perioada de experimentare, asa ca experimenteaza, ca sa fi capabila sa alegi atunci cand vei fi pregatita pentru o viata de cuplu.Succes!
Explica-i in alt mod ca nu iti place de baiatul ala. poate intelege. daca nu intelege si continua asa lasa'l.
Mutubal întreabă: