| RuxxLovee a întrebat:

Heei TPU. Deci sa incepem.am 15 ani. si plac un baiat de cand eram in clasa a 5-a laughing numai ca el era batjocorit de toti. si mie imi era rusine sa fiu cu el asa ca am inceput si eu sa imi bat joc de el. acum, eu il plac din nou si el a zis ca nu poate sa uite cum mi.am batut joc de el... vreau sa ii recapat increderea ..nu ma crede ca il plac si a zis ca are neveoie de ceva mai mult ca sa ma creada.ce sa ii mai spun..va rog... fara bataie de joc si mistouri. multumeesc. funda. happy

Răspuns Câştigător
| Rustin a răspuns:

Hmpf..prima greseala a fost ca te-ai luat dupa restul fraierilor si ai inceput sa faci "misto" de el
puteai sa il incurajezi pe ascuns si sa il faci sa ia atitudine, ii mai dadeai ponturi despre cum sa fie "cool" sau bine vazut si era mult mai ok
acum nu prea ii mia poti castiga increderea, decat facand ceva care sa ii intre lui la suflet. Asta depinde de ocaziile pe care le vei avea si de cum vei stii sa te folosesti de ele.
O seara buna :]

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AlinKun a răspuns:

Claudiu are dreptat atata timp cat tie iti era rusine sa fi vazuta cu el era rau dar dupa ce ti-ai mai batut si tu joc de el e si mai rau.
El nici macar ca o amica nu poate sa te vada dar mite ca o prietena
incearca totusi daca nu poti renunta sa te aproprii usor usor de el

| popm3 a răspuns:

Multi ar zice ''dupa fapta si rasplata'' dar gandind mai bine, daca tu chiar il placi cu adevarat, incearca sa ii demonstrezi asta.Increderea se castiga greu, mai degraba incearca sa ii fi prieten bun inainte, lasa-l sa isi dea seama ca poate conta pe tine oricand si asa sigur va avea incredere in tine. Explica-i ca iti pare sincer rau, ca ceea ce ai facut a fost o prostie(aici ai nevoie de un pic de umilinta) si ca in vremea aceea nu gandeai ca si acum, erai ma ''mica''.

| XxcorixX a răspuns:

Faptul ca si tu ti-ai batut joc de el este un lucru care nu il va uita prea curand.Nu ar fi trebuit sa faci asa ceva, dar trecutul nu-l poti schimba asa ca tot ce iti ramane de facut este sa ii fii alaturi daca il vezi suparat sau sa ii iei apararea cand isi mai bate cineva joc de el. Pune-te in locul lui, ai mai avea incredere in cineva care a ras de tine? I-ai spune unei astfel de persoane ce te supara stiind cum te-a tratat in trecut?
Increderea se castiga cate putin. Orice ar zice colegii tai sau oricat de rusine ti-ar fi nu mai fa ce ai facut, anume sa il batjocoresti.Arata-i ca esti acolo pentru el indiferent ce se intampla si vei vedea ca totul va fi bine intre voi.
Sper ca te-am ajutat.happy