Poi daca crezi ca ii baiatul care ti l-ai dorit mereu mai incearca, mai asteapta si vezi cum decurg lucrurile.
Daca chiar nu poti, spune-i ca tu numai poti sa rezisti la o relatie la distanta, ca nu se mai poate si gata, si fostul meu prieten a fost plecat, si inca mai este, nici eu nu stiam cum sa ma despart de el, da am cautat motive sa ne certam ca sa ne putem desparti, stiam ca nu functioneaza sa ii spun ca s-a terminat ca tot ma cauta, inca ma iubeste si acum, dar il tin la o mare distanta.
Ii alegerea ta ce faci, u il cunosti si stii cum o sa functioneza orice decizie vei lua
Și nu poți să strângi niște bani să te duci până la el? Cât naiba poate să coste?
Daca este,, the one", atunci lupta pentru relatia asta, cum probabil face si el. Nu te lasa doborata de distanta, ea este exact ca vantul pentru foc:daca focul este puternic, vantul il inteteste, dar daca focul este slab, il va stinge.
Bafta!
Ce sa faci... asculta cu atentie ce iti spun acum.
Am stat cu o fata 1 an si 6 luni au fost cele mai frumoase luni din viata mea Apoi a trebui sa plec in Spania... crede-ma cand am ajuns aici in Spania nu era nimic diferit o simteam tot langa mine si ia pe mine la fel. Cand iubesti cu adevarat distanta inseamna atat de putin cand cineva inseamna atat de mult si daca chiar iti doresti ceva cu adevarat niciodata sa nu spui niciodacita! Ca sa ajungi undeva in viata unde ti-ai propus sau lucrul pe care il doresti trebuie sa treci prin greu ca sa dai de acel " bine " niciodata nu va fi asa usor mura in gura! sa-ti mai spun ceva... iubirea care o ai niciodata sa nu o dai! Daca crezi ca nu ti cu adevarat la acel baiat spune-i in fata!
linarkfts întreabă: