| Aly_6441 a întrebat:

Heei TPU! Pai sunt cu un baiat de aproape 5 luni si ne; am pupat normal dar el vrea sa ne sarutam cu limba, iar eu sunt cam timida.
Ce sa fac? fundita :X

Răspuns Câştigător
| trista_5619 a răspuns:

Salut Aly, stii mi-ai adus aminte de mine cu cateva luni in urma,de sentimentul acela de parca te temi sa faci ceva ce nu stii cum se face. insa eu nu aveam pe cine sa intreb cum se face,si sa stiu cum este... nu fi timida, fiecare fata este asa, si fiecare trece prin momentul acesta, si cand o sa vezi ce frumos este sarutul, o sa te intrebi, ce te-a facut sa astepti atata timp? vad ca ai si tu tot atata timp de cand esti cu el si inca nu te-ai sarutat asa cum vrea el,iti spun sa nu lasi sa treaca mult timp! ia-ti inima in dinti si tine-te sa te saruti cu el cum iti zice, te asigur ca o sa-ti placa si o sa poti, poate nu din prima data, dar te inveti pe parcus. Sarutul vine din instinct, din suflet, din inima, ceea ce distruge toate emotiile care te opresc sa faci asta, adica alunga timiditatea. si mai ales, daca-l iubesti si te iubeste, sunt sigura ca o sa va iubiti mai mult sarutandu-va astfel, pentru ca acest sarut mareste dragostea ce o simtiti amandoi! succes mult si frumos. pup dulce.

7 răspunsuri:
| Any a răspuns:

Nu trebuie sa fi timida deoarece acum este prietenul tau si daca nu sti sa saruti cu limba trebui sa te relaxezi ca in momentul in care te saruti cu prietenul tau o sa inveti ca nu este greu! Bafta.

| Phutui a răspuns:

Cati 12 ani ai?laughing)

| angelmiki a răspuns:

Daca te iubeste va astepta sa fi pregatita, e normal sa fi timida, asteapta si vei vedea ca va veti saruta cu limba de la sine

| InnocentKid91 a răspuns:

Pai fa ceea ce simti, daca il iubesti saruta-l!

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Daca esti cu el deja de 5 luni inseamna ca esti pregatita sa faci acesta pas alaturi de el. Eu cred ca nu trebuie sa fii timida. Doar gandeste-te ca acesta este un nou pas pe care il faci in relatia ta. Nu trebuie sa fii timida. E la fel ca si cum te-ai dat prima oara pe bikikleta pe 2 roti.

Anunta-ne despre ke ai facut! Bafta!

| Static a răspuns:

In general toate fetele sunt timide, ele spun ca nu sunt insa cand isi i-au inima in dinti reusesc aproape totul. Deeci, daca iubitul tau este dragut si tie iti convine sa il saruti frantuzeste :p, adica daca nu prezinta unele probleme orale ca sa spun asa, este ok sa il saruti. big grin, insa este decizia tawinking

| Sisy a răspuns:

Daca ai sentimente bine intemeiate si daca tu simti saruta-l
fundita