| igonnalove22 a întrebat:

Heei TPU revenind la ultimele discutii, incare voi mi-ati spus ca acel baiat de care mie imi place el ma place.Asta suna foarte frumos pentru mine dar totusi. nu seamana a realitate. O sa va dau exemplu ziua de azi, m-am mutat in spatele lui. ca stateam in fata lui si sa zic asa nu imi puteam da seama de prea multe, si ma rog eu imi tin mereu mana la cotu bancii si el mereu isi pune cotu acolo si cand nu sunt eu in aceea banca si se poate vedea e evident ca am mana acolo si el totusi isi pune cotul peste mana mea si se face ca nu stie din geseala consecutiv repetand aceasta "greseala" eu mereu le tachineaza adica chiar daca se rezuma si la insulte si la luat obiecte tuturor fetelor cu exceptia mea straight face. Niciodata nu ma tachineaza. si azi intr-o ora scaunu lui era cam departe de banca mea si m`am intins pe banca si el cand m-a vazut sa lasat cu scaunu pana a juns la banca mea si-a lasat capul pe spate si apoi s-a uitat la mine si cica "uff"si am inceput sa rad. si asa mai mereu insa. eu cred ca el place alte fata cea cu care sta un spatele lui in banca cand i cere cv el ii da. mereu o intreaba pe ea cand vb de o tema cv, si eu cand il mai intreb cv se face ca nu aude si eii i raspunde imediat. Bine, sa zicem ca inteme ca la mine in clasa sunt un trio de cei ma ibuni el, tipa aia si cu unu. oare poate fi asta cauza? Va rog un sfat ce sa fac pentru ca eu i-am mai zis lui ca-l plac si mai demult adica anul trecut si a zis jum da jum nu. eu vreau sa-i spun si acum dar totusi. nu vreau sa-mi zica nu ce asi putea sa fac sa`mi dau seama. orice sfat e bine venit multumeschappy.

2 răspunsuri:
| LordCronos a răspuns:

E complicata treaba la tine. Intr-o relatie, mai ales bazata pe iubire, nu cred ca conteaza daca esti cel mai bun in clasa... E un pic ciudat tipul acesta... nu-l prea inteleg. Posibil sa fie cu cineva si sa nu stie nimeni sau sa nu aiba sentimente pentru tine, inca.
Te obosesti prea mult pentru un singur tip. Inca ceva: poate el stie ca acum "te dai" la el. Incearca sa fii indiferenta, sa-ti ascunzi emotiile si vezi daca va reactiona intr-un fel.

Altceva nu stiu ce ai putea sa faci pentru nu stiu cum il cunosti tu pe el, ce fel de persoana este.

| Codrutzz a răspuns:

Gata am terminat de citit romanu, nu prea am inteles nimic dar nu strica sa incerci si a 2 a oara apoi iti sugerez sa o lasi mai moale daca nu mergehappy