| igonnalove22 a întrebat:

Heei TPU. Vreau sa imi explicati si mie a acest gest daca intelegetii ca eu nu inteleg laughing.
Este un baiat de care imi place bla bla, ideea este ca el genu care flirteaza cu oricine si ma rog la ascunde lcrurile fetelor din clasa -in afara de mine; le tachineaza - in afara de mine. si orice chestie. m-am mutat din banca cu alta colega ea ii tot lua lucrurile si radea numai mie nu.straight face.
Primeste palme de la toate fete din clasa frate si alea dau calumea si nu se enerveaza rade iar eu cand i dau una se supara. nu il inteleg eu ma inteleg bine cu el, adica pe mess vb o groaza si ma rog stiu ft mutle despre el si cand dau in el sa sup si e arogant cu toti apoii, nu ma tachineaza pana si pe tipelede care rade el. le tachineaza. Oare nu ma suporta straight face? Dar uneori cand nu mai e nimeni pe rand sau celelalte fac alceva si sta pe langa mine il apuca fredonatu "m`am indragostit de 2 ochii caprui "(am ochii caprui ) si nicioadata cand e langa alta fata nu canta asta, alteori se duce la tabla si deseaza un chip de fata care seamana cu al meu cand sut langa el si cata iar cu ochii, alteori zice "cine se ia de prietena mea. blah " nu mai stiu laughing), si tot cand sunt langa el. si ieri ma enervau niste reterdatii din clasa ca altfel nu am cum sa le zic care aruncau cu lucruri i-am rugat sa termina si nimic si unu tot arunca in mine si el ma rog e si seful clase si eu m`am ridicat sa ma duc la ala si mi`o luat-o inainte si a inceput sal bata si i tot zicea sa termine. multumesc mult celor care vor sa ma ajute happy.

3 răspunsuri:
| 0IoAnA0 a răspuns:

Toate semnele astea sunt foarte usor de inteles...in prima parte m-am gandir si eu k s-ar putea sa nu te sufere dar cand ai zis toate celelalte mi-am dat seama ca el chiar te place. fa-ti curaj si intreaba-l de cine ii place si daca e asa cum spui tu(mai indraznet) iti va zice poate ca te place pe tine. daca nu il poti lua tu cu intrebarile gen: dar de ce faci aia sau de ce te porti asa cu mine sau intrebari de genu asta...succes!happy

| Elena_9064 a răspuns:

Buna.El chiar te place.

| Candace a răspuns:

Uau...pai e clar ca te place! ce mai stai?! du-te si da-i un semn ca esti acolo. daca vrei sa fi cu el.