De unde spanaci stie ea ca e larg himenul si ca arata ca unul rupt? A fost la un control ginecologic?
Aia ma-ntrebam si eu
Si eu am intrebat-o asta Dar sincer nu ma intereseaza decat sa o stiu cu inima impacata
Himenul poate fi asa ori din nastere ori in urma unei lovituri puternice, poate a cazut cand era mica si s-a lovit tare. Sa stea inistita pentru ca sunt unele fete care se nasc fara himen sau cu himen partial dar sunt rare cazurile.
Este adevarat ca si aici nu toate fetele sunt la fel, dar nu am inteles de unde si cum a aflat ea ca are himenul mai larg decat ar fi normal, atata timp cat este virgina! Nu cumva asa a spus "gura lumii"?
Da-i sa citeasca in acest articol:
http://en.wikipedia.org/wiki/Virginity
sectiunea "proof of virginity".
Ceea ce scrie acolo ar trebui sa o linisteasca un pic.
Intrebarea am pus-o fiindca vreau sa o linistesc. Eu nu am problema asta. Sunt virgina cu diploma )) Dar e sacaitor sa o vad asa nelinistita.
Poate asa s-a nascut, nu vad o problema in asta daca ea zice ca nu a intretinut relatii sexuale.
Nu e vorba de asta. Dar e foarte agitata si vreau s-o calmez. Si eu nu ma pricep la lucrurile astea cu calmatul oamenilor blah blah
Pai daca asa e din totdeauna nu are de ce sa isi faca griji. Asa e corpul ei nu poate fi modificat...si chestia cu virginitatea....nu are legatura.