Te duci la el direct asa si ii zici cate de mult il iubesti si ca ce s-a intamplat intre voi a fost ceva neasteptat sau ca nici tu nu ai vrut sa se intample sau ca iti pare rau daca e vina ta si inca o data ca il iubesti si tii la el(noua baietiler ne place sa auzim asta sau cel putin mie)
Poti sa ii dai un mesaj in care sa ii spui tot ce simti pentru el.Si apoi ii poti vedea reactia in functie daca iti raspunde sau nu.La mine asta a fost cea mai eficienta solutie cand am fost in situatia data, si a mers.Acum na, depinde de fiecare persoana.Si mai ales daca zici ca el e timid, nu o sa il pui in vreo situatie jenanta care sa-l faca sa se simta prost, nestiind ce sa iti raspunda in acel moment.
Bafta:*
Multumesc:*..Stii unii prieteni ai lui imi spun ca nu vor sa mai stea cu mine.dar sunt niste baieti care mint..si lor le place de miine..si imi spun ca a zis el ca nu mai vrea etc...si el spune tot felul d chestii care sa ma faca geloasa...ca ii plk de verisoara mea..si etc..Crezi ca inca ii mai pasa de mine?
Pentru inceput as zice sa il chemi sa va intalniti, si asa poate se iveste ocazia sa ii spui, daca nu mai bagate in seaman cu el pe mess sau prin mesaje ceva si spui direct ca inca mai tii la el si ca ai mai vrea sa incercati o data
Reveenton întreabă: