Si da uneori himenul nu se rupe de la primul contact sexual normal dincauza de mai sus mentionata sau un penis subtire
Bună.
"Ea suna cam asa : Exista fete care sunt virgine iar in timpul primului contact sexual anal sa nu aiba loc scurgerile de sange? thinking Si daca DA dc? straight face ".
Tu faci o mare confuzie între sexul vaginal și sexul anal.
La contactul vaginal, la o virgină poate curge un pic de sânge la la ruperea membranei himenale, însă la sexul anal vorbim de fisuri care duc la sângerare și ele pot apărea mereu la practicarea acestui sex.
O fata care se respectă, se respectă întru totul!
Sexual anal duce la hemoroizi, incontinență de fecale, cancer, etc.
Pa, pa.
Explic inca odata. Nu eu am facut confuzia. O alta tipa a postat o asa intrebare si eu nu am inteles.o si am pus, o si eu ca sa vad ce si cum ca sa imi explice si mie cineva ce si cum
Exista fete care sunt virgine iar in timpul primului contact sexual anal sa nu aiba loc scurgerile de sange? thinking Si daca DA dc?
La contactele sexuale anale nu exista scurgeri de sange cu exceptia cazului in care prostul te bruscheaza si intra repede si dur atunci pot apare sangerari.
iar himenul cu cat inaintezi in varsta se ingroasa iar dezvirginarea devine muult mai dureroasa...
PS FUNDUL nu are HIMEN doar vaginul... utima data cand am controlata asa era
am mentionat mai sus la alt raspuns ca am copiat intrebarea de la altcineva si d-asta am pus intrebarea si eu sa vad ce si cum. Am mentionat ca nici eu nu am inteles intrebarea si de aceea o pun iar
Nu-i nici o problema am raspuns eu daca nu ai inteles-o
Mersi :d. Sincer imi este putin frica. Sa Nu fiu si eu una dintre acele fete care nu dispun de scurgeri. Aqm ca am inteles ca intrebarea tipei a fost formulata gresit
Si da uneori himenul nu se rupe de la primul contact sexual normal dincauza de mai sus mentionata sau un penis subtire
Buburuza vezi ca am stabilit ceva .Pai cum ramane cu Nasu -nu ai vrea sa il dezamagesti
stai lin am intrebat doar de curiozitate nu fac nimic am promis
Dacă crede că nu mai eşti virgină doar pentru că nu îţi curge sânge e un idiot care trage concluziile mult prea repede, fără prea multă gândire.
Tocmai d'asta imi este frica
De ce să-ţi fie frică?
E un idiot test bun.
Aşa aflii dacă prietenul tău e idiot sau nu. Sau preferi să stai cu un idiot fără ca tu să ştii asta?!
bine zic mersi :* pentru ajutor :*
Zici*
Sa nu-ti fie..sunt baieti la greu..si, sincer, majoritatea baietilor se dau pe langa tine si fac ei primul pas. Si, plus de asta, voi, fetelor, obtineti mai usor un baiat/o relatie. Va veni si vremea..cand o sa te culci cu un baiat! Acum nu te gandi ca vine maine.
Da asa este dar totusi imi este putin frica deja am discutat chestiile astea cu actualul meu iubit ( suntem impreuna de un an si 3 luni ) si l.am intrebat cum ar reactiona daca nu vor avea loc scurgerile... si i-a spus exact asa : M.as desparti de tine pentru ca m-ai mintit ca esti virgina.
Acum fără supărare dar e cam idiot. Scurgerile de sânge nu sunt singura dovadă că eşti virgină(el atât ştie). E prost informat băiatul.
Hmda . Faza e ca nici nu stiu cum sa il fac sa inteleaga. Poti sa ma ajuti. Daca vrei vb'Im pe mess cristianamadalina20
Hmm..ar trebui sa fii mai indiferenta putin..sa umble el dupa tine, sa-ti aduca flori tot timpul..fiind indiferenta il stimulezi sa fie in limba dupa tine. Nu zic nici sa termini relatia, pentru ca totusi e o relatie de 1 an si ceva. aproape 1 an jumate.
"contact sexual anal"? poate vaginal,dar in fine, DA nu la toate fetele curge de prima data, poate unele au himenul elastic si nu se rupe cu una cu doua, sau se poate sa il aiba rupt dinainte de asta cu mult timp fara sa isi dea seama, sunt mai multe cazuri! bafta!
Tin sa mentionez ca am dat copy pe intrebarea altcuiva iar apoi am pus.o aici ca sa nu gresesc ceva nu eu am gresit Oricum mersi mult :*
Da, probabil s-ar simti aiurea.
Ar putea insemna mai multe chestii sa nu ai scurgere:
1. ca o are prea mica pentru a cauza o scurgere.
2. ca nu esti virgina
3.ca scurgerea deja a avut loc si ca instalatia s-a reparat deja si acum nu i se mai pot cauza scurgeri
4. ca nu esti destul de hidratata si nu are ce sa se scurga (situatie in care va iesii ceva praf?)
5. ca poate nu a nimerit gaura si din acest motiv nu a aparut scurgerea (poate s-a chinuit la o gaura din pat/cearceaf tot timpul)
Sper ca te-am ajutat cum am putut.
:*