Tu trebuie intai sa fii sigura ca nu e doar orgoliu ranit ci ca intr-adevar ai dezvoltat niste sentimente pentru el. Daca "te ataci" eu tind sa cred ca e mai mult orgoliu si nu ar fi ok sa fii egoista. El v-o putea iubi cat vrea el pe amandoua..atata timp cat e cu cealalta...ghici care ii place mai mult? Daca chiar vrei spune-i ca ti-ar placea sa va mai dati o sansa. Dar mare grija sa nu regreti dupa si sa nu revii la sentimentele tale initiale : "el era nebun dupa mine iar eu nu prea"
Poate sa iubeasca si9 fete, dar daca te duce mintea, renunta.nu s au terminat baietii.da funda
Va iubeste pe amandoua? e la gradinita? nu ai cum sa iubesti doua persoane in acelasi timp. ca va place pe amndoua e alta treaba. oricum da-l naibii! ce, nu mai sunt barbati? tocmai la unul care sa iti zice ca te place si pe tine si pe o alta fata te-ai oprit?
Intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine, daca o iubeste pe cealalta mai mult, eu zic sa-i da-i pace si sa iti cauti pe altul. Totusi, e posibil sa fie cu cealalta doar ca sa te faca geloasa... sau ceva.
Mai intai ca baiat poti sa iubesti doua fete dar intr-un mod diferit, si daca tu chiar il iubesti trebuie sa lupti pentru el incearca sa te impaci cu el
Poi fal sa inteleaga ceea ce te deranjeazadaca nu merge si nu vezi nici o schimbare il ignori si stai cu cel mai bun prieten de al sau si ii faci in ciuda te porti e parca nu ar fi existat asta il va apropia:*! funda