| RaTzuscha a întrebat:

Heeii TPU
am o mica, mare problema
eu cred ca iubesc un baiat spun asta pentru ca am fost impreuna el era nebun dupa mine iar eu nu prea
si acum el sta cu o alta fata iar eu ma cam atac de fiecare data cand aud de ea...
nu stiu ce sa fac...
sa incerc sa ma impac cu el sau sa-l las in pace
el a spus ca ne iubeste pe amandoua
dar eu nu cred ca poti sa iubesti doua fete...
cel mai plauzibil raspuns primeste fundita happy

Răspuns Câştigător
| Vix999 a răspuns:

Tu trebuie intai sa fii sigura ca nu e doar orgoliu ranit ci ca intr-adevar ai dezvoltat niste sentimente pentru el. Daca "te ataci" eu tind sa cred ca e mai mult orgoliu si nu ar fi ok sa fii egoista. El v-o putea iubi cat vrea el pe amandoua..atata timp cat e cu cealalta...ghici care ii place mai mult? Daca chiar vrei spune-i ca ti-ar placea sa va mai dati o sansa. Dar mare grija sa nu regreti dupa si sa nu revii la sentimentele tale initiale : "el era nebun dupa mine iar eu nu prea"

5 răspunsuri:
| misu a răspuns:

Poate sa iubeasca si9 fete, dar daca te duce mintea, renunta.nu s au terminat baietii.da funda

| Cleopa a răspuns:

Va iubeste pe amandoua? e la gradinita? nu ai cum sa iubesti doua persoane in acelasi timp. ca va place pe amndoua e alta treaba. oricum da-l naibii! ce, nu mai sunt barbati? tocmai la unul care sa iti zice ca te place si pe tine si pe o alta fata te-ai oprit?

| EdK a răspuns:

Intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine, daca o iubeste pe cealalta mai mult, eu zic sa-i da-i pace si sa iti cauti pe altul. Totusi, e posibil sa fie cu cealalta doar ca sa te faca geloasa... sau ceva. happy

| johnraspundelatot a răspuns:

Mai intai ca baiat poti sa iubesti doua fete dar intr-un mod diferit, si daca tu chiar il iubesti trebuie sa lupti pentru el incearca sa te impaci cu elbig grin

| teiubesc12 a răspuns:

Poi fal sa inteleaga ceea ce te deranjeazawinkingdaca nu merge si nu vezi nici o schimbare il ignori si stai cu cel mai bun prieten de al sau si ii faci in ciuda te porti e parca nu ar fi existat asta il va apropia:*! funda