Pai...orice vrea de la mine, obtine. Daca vreau eu...si da, ii dau motive.
Pai, suna interesant ce ai povestit.
Voi vorbiti de mult timp, din toamna e ceva.
Nu vreau sa te intristez, dar lasa-l putin sa vezidaca te cauta sau nu. Acum stie ce vrei de la el.
Cred ca daca ar fi vrut sa fiti impreuna, ti-ar fi propus de mai mult timp sau ar fi reactionat altfel.
S-ar putea sa tina la tine ca la o prietena ceva mai apropiata sau sa fie genul care nu se limiteaza la o fata si astfel nu si-a facut prietena, ca sa nu dea speranta vreuneia.
Oricum, ce poti e sa astepti sa vezi daca iese cu alta fata si sa incerci sa-l agati subtil, nu in modul disperat, caci nu poti fara el.
De multe ori, nu-l bagam in seama, ca sa vad daca ma baga el pe mine..si sincer, ori ma mai suna seara, ori imi dadea sms, sau cand eram pe fb imi dadea mesaj.
Totusi, nu astepta sa te bage numai el in seama. La un moment dat se plictiseste. Preia initiativa, daca vrei ce va cu adevarat.
Dupa ce s-a intamplat acum....eu n-o sa-l mai bag in seama..sa vad daca ma baga el. Eu cred c-ar trebui sa-l uit. O sa fie foarte greu, dar o sa reusesc candva.
Frumoasa povestea voastra.Eu zic sa nu il presezi... daca ii dai putin timp liber sa se gandeasca, cine stie poate va dori sa fie cu tine.
Hmm..ar fi mult mai frumoasa daca as povesti totul
Mersi de raspuns :*