| Crinela a întrebat:

Heeii! Va ma pun o intrebare! Cred ca v-ati saturat de mine! Trebuie sa o linistesc pe o prietena asa ca problema suna in felul urmator! A avut contact sexual neprotejat cam 1 min, asa mi-a spus. Si evident ejacularea a avut loc mult mai tarziu, afara! Dar dupa 2 zile a avut mici scurgeri maronii si continua si astaz adica sunt cam 4 zile dar acum sunt rosi! Mi-a explicat ca de o zi a devenit ca o menstruatie redusa! Ei ii este frica sa nu fie sangerarea de implantare! I-am spus ca aceasta apare dupa aprox 6 zile de la contact si nu la 2 si nici nu are cum sa tina 4 zile si inca continua... Si pur si simplu cred ca este o menstruatie redusa si ea fiind foarte dereglata in ce priveste menstruatia! Voi ce parere aveti? Sper sa ma ajutati ca sa o linistesc putin! Pt ca eu asta cred ca e.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca ciclul ei menstrual este foarte dereglat, sangerarea amintita probabil ca reprezinta chiar menstruatia. In cazul unor astfel de cicluri si menstruatia atat ca si cantitate, culoare, compozitie, numar de zile de scugere sunt atipice. La 2 zile dupa intretinerea unui contact sexual nu se poate produce decat o menstruatie, nici-o alta forma de sangerare. Nu poate fi vorba nici de sangerar ea de nidatie nici de o menstruatie peste sarcina. Probabil este vorba de o menstruate si nimic altceva. In acest moment NU se poate face un test de sarcina.