Pai stiu eu un joc inventat de mine; P Deci, te duci frumusel la magazin si iei o sticla de votcă d-aia buna de tot, si cand incepe petrecerea, sau cand ai tu chef, deschizi calculatorul si da la niste episoade din ''Strumfii', iei o sticla goală si aduni prieteni care vor sa joace, intr-un cer si invarti sticla, exact ca la adevar si provocare, si de fiecare data cand o sa se foloseasca cuvantul ''strumf'', tipul sau tipa care a fost ales trebuie sa bea un shot. O sa iesiti... Beți toți...
Sau: ii aduni, tot la fel, p-aia care vor sa joace, la un loc si il iei pe unul de maneca si il pui pe un scaun, sau in piceoare, whatever, si ii pui mana peste ochi si incepi sa-l/s-o intrebi(in ordinea asta):
''La cati metri te-ai inacat?'' si incepi sa arati cu degetul unu, doi, trei, ma rog, da` ala de pe scaun nu trebuie sa stie ce numar arati, si trebuie sa raspunda cu ''da'' sau ''nu''. Dupa ce spune ''da'', noteaza pe o foaie ce numar i-a picat.
Dupa, il intrebi: ''Cine te-a salvat? Persoana? Persoana?'' si arati cu degetul o persoana din incapere, si iar, ala nu trebuie sa stie pe cine arati. Iar, cand zice individu da, notezi pe o foaie ca i-a picat pe cutarescu.
Si in sfarsit, il/o intrebi ''Unde te-a pupat? Aicea? Aicea?'' si arati niste parti ale corpului, da` fi decenta . La sfarsit ii arati datele care i-au picat si respectivul trebuie sa se sarute cu persoana care i-a picat, in locul care i-a picat, de atatea ori ca la cati metri s-au inecat. E mai greu d explicat, dar ai inteles tu! =P
Asa, sau puteti juca ''Gay chicken'' care e numai pentru baieti. XD Deci, doi baieti, alesi tot prin sticluta, trerbuie sa se sarute pe buze(:X) si daca unu` se retrage trebuie sa primeasca o palma tare de la o fata oricare. Si daca se saruta... Ei bine, o sa aiba satisfactia ca au ''incitat niste puicute'' XD Pt ca fetelor le place cand se iubesc doi tipi... O.O
Pentru muzica; Sean Paul, PItbull, B.U.G Mafia, Tata Young, Katy Perry, Lady Gaga, stii tu, senzatiile de azi. :X
Sper ca te-am ajutat si vreau sa stiu cum a fost party-ul! :X:X
Aniie întreabă: