| LooMeaMea a întrebat:

Heey!
Acum o luna eu si prietenul meu am terminat'o, cred ca definitiv! El este cu 2 ani si jumatate mai mare ca mine si suntem la 20 km distanta. Motivul despartirii a fost gelozia, din partea amandurora...Eu poate am fost putin exagerata! big grin Il iubesc muult, as face tot posibilul sa ne impacam, acum cand mi-am dat seama ca nu am avut nici un motiv sa fiu geloasa! El spune ca ma iubeste dar nu vrea sa se imbolnaveasca cu nervii! Si e mai bine sa nu mai continuam? Ce sa cred? Eu sunt distrusa de faptul ca a fost vina mea! Il vreau inapoi! sad

Răspuns Câştigător
| soriinaa a răspuns:

Daca tu chiar crezi si esti sigura ca tu esti cea care a gresit, ca ai fost mult prea geloasa si ca de fapt nu aveai absolut nici un motiv sa fii si daca chiar il iubesti, atunci spune-i ca iti pare rau, spune-i ca o sa incerci sa te schimbi, ca o sa incerci sa nu mai fii atat de geloasa si impacati-va. Intr-o relatie, increderea e cea mai importanta si asta mai ales atunci cand e vorba de o relatie la distanta. Daca iti doresti cu adevarat relatia asta, daca il iubesti si simti ca si el te iubeste atunci mai incearca odata, dar invata sa ai incredere in el. Oricine mai devine gelos uneori, si e un lucru oarecum normal, mai ales atunci cand iubesti, dar cu masuraa, pentru ca atunci cand e in exces e ca o boala si e deranjant. Alegerea e doar a ta, tu stii ce simti si ce e mai bine pentru tine. Eu sper ca te-am ajutat cat de cat. Baftaa;*

8 răspunsuri:
| dgeko a răspuns:

Cel mai bun sfat in cazul asta este sa nu-i mai dai nici-un semn din acest moment, sa nu-l mai cauti si poate doar asa este posibil sa se intoarca la tine....insa daca tu il stresezi si tot il cauti o sa vada in tine o "marioneta" si o sa te faca asa cum vrea el.Cel mai bine e cum am spus mai sus...asteapta tu din partea lui si in felul asta afli si cat de mult tine latine.

| RAY a răspuns:

Impacate cu el, daca va iubiti cu adevarat impacativa, certuri mai sunt e normal

| LooMeaMea explică (pentru soriinaa):

Multumesc de sfaturi! :*

| soriinaa a răspuns (pentru LooMeaMea):

Oricand. Multumesc si eu de fundita;*

| Bogdannnnnnnnnnnnnnn a răspuns:

1. In general, varsta voastra nu cred ca depaseste 20 de ani
2. Iti meriti soartahappy

| LooMeaMea explică (pentru soriinaa):

Cu placere! Mi'a placut..si m'a ajutat raspunsul tau! happy

| LooMeaMea explică (pentru Bogdannnnnnnnnnnnnnn):

Ar trebui sa depaseasca 20 de ani pentru a putea avea o relatie frumoasa...sau pentru o "iubire" de lunga durata?
Crezi k daca nu avem +20 meritam sa "suferim"?
Pastreaza-ti comentariile!winking

| soriinaa a răspuns (pentru LooMeaMea):

Ma bucur atunci happy