anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heey all! E la scoala un baiat pe care il plac si nu stiu ce sa fac. Vreau sa stiu daca ma place dar nu vreau sa afle ca il plac...Tot ce pot spune e ca mereu cand ma vede ma ciupeste de mijloc sau ma ia langa el si chestii de genul :X
Dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| Karinna1 a răspuns:

Eu zic ca simte ceva pentru tine... ca altfel nu te-ar lua langa el, si te-ar tachina. Si de ce nu vrei sa ii zici ca il placi? daca ai numarul lui vorbeste cu el si daca ai si id-ul lui vorbiti. Incearca sa ii vezi miscarile, comportamentul, tot ce se poate, vezi daca zambeste cand te vede. happy succes!

| EllyEllutz a răspuns (pentru Karinna1):

Mersi de raspunswinkingnu ii zic ca il plac pentru ca sunt mai timida si nu stiu cum sa ii spun...

4 răspunsuri:
| devilmilan a răspuns:

Eu asa fac cu toate colegele happy asta nu e un mod ca te place...mai e mult pana la a te place si iti spun ceva sincer : baietii nu sunt ca fete bati din palme si gata ii va placea de o fata mai greu fac ei asta deci nu te imbata cu apa rece :* succes tongue

| EllyEllutz a răspuns (pentru devilmilan):

Da,insa problema e asta: e cu 2 ani ani mai mare ca mine si nu ma lasa in pace de anul trecut O.o

| devilmilan a răspuns (pentru EllyEllutz):

Poate incearca marea cu sarea sa iti ajunga intre picioare smug multi sunt parsivi sunt baiat si stiu majoritatea lucrurilor, se poate sa chiar ii placa de tine dar daca era de anul trecut facea el ceva sa fim seriosi